Kırklarelispor lig'ten çekilmiyor

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can kulübe yardım yapılarak 3.Lig'de mücadele edeceğini, transfer yasağının kalktığını ve Kulübün 4 yeni futbolcu ile anlaşma yolunda olduğunu açıkladı.


HABER MERKEZİ
2010-2011 futbol sezonunda T.F.F. 3. Lig 2. grupta mücadele edecek ve Kırklareli’ni temsil edecek olan Kırklarelispor Kulübüne eden ve 3. Lig’den çekilmesini istemeyen  Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’ya, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’a ve Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a Başkan Volkan Can ve Yönetim olarak teşekkür etti.
Yapılan yardımların sonrasında transfer yasağının kalkmasının ardından Hasan Bal, Ertuğrul Şimşek, Muhammet Kaya ve Gökhan Aydın ile anlaşma yolunda olduğunu belirten Başkan Can şunları kaydetti;
“Başta Kırklareli Valimiz Cengiz Aydoğdu olmak üzere AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Belediye Başkanımız Av. Cavit Çağlayan’a Kulüp Yönetimi ve Kırklarelili olarak çok teşekkür ediyoruz. Kulübe destek veren Valimiz, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız sonuna kadar Kırklarelispor’un arkasında olacaklarını ifade etmişlerdi. Kulübün arkasında bu destek varken Lig’de başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Öncelikli hedefimiz güçlü bir kadro kurmak ve bununla ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Transfer sezonu bitene kadar Kulübe 3-4 takviye daha yapıp Ispartaspor’un karşısına hazır çıkmak istiyoruz. Taraftarın aklında şüphe kalmasın bu takım Lig’de kalacak” dedi.
Önümüzdeki hafta sezon açılışını yapacaklarını belirten Can Kulüp kamptayken Ankara Demirörenspor’u 3-1, Bozöğükspor’u 1-0 mağlup ederek, Pendikspor’a 1-0 mağlup olduklarını ifade etti. (ue)