Kırklarelispor Pazartesi sahaya iniyor!

Kırklarelispor başkanı Volkan Can Kırklarelispor'un Pazartesi günü sahaya ineceğini ve yeni sezon için idmanlara başlayacaklarını belirtti.

 

HABER MERKEZİ


Başkan Volkan Can” yeni sezon hazırlıklarını yeni transferlerimiz, eski futbolcularımızla pazartesi başlıyoruz. Hayırlısıyla antrenmanlara başlıyoruz, yeni transferlerimizde artık sahne alacak.”dedi.
Can” Antrenmanlara normalde 15 Ağustosta bağlıyacaktık fakat programımızı değiştirip öne aldık. Pazartesiden itibaren antrenmanlarla beraber A Takım düzeyinde bir hafta boyunca seçmeler yapacağız ayrıca kendine güvenen arkadaşlarıda seçmelere bekliyoruz.
*Yaptığımız ve yapacağımız transferlerle hedefimiz bölgesel lig
Başkan Can”Yeni sezon öncesi kadromuza iyi transferlerle güçlendirdik, 2-3 transfer daha aldığımızda transferi bitireceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız bu yeni transferlerle bundan sonraki yıl da kurulacak olan bölgesel lige çıkmak için çalışacağız.
*Kısa sürede iyi tecrübe kazandık
Yönetim olarak dört ay gibi çok kısa bir sürede iyi tecrübe kazandık. Geçen yıl gittiğimiz terfi maçları bizlere çok iyi tecrübe kazandırdı. Orda gittiğimiz takımlardan aldığımız bilgilerle bunları kendimize uyguladık. Transferlerimizi de bu şekilde yaptık.
*Kırklareli’ne özlenen futbol ateşini getireceğiz
Burada şunda yapmış olduğumuz ve daha yapacağımız transferlerle kuracağımız iyi bir ekiple inşallah Kırklareli’ne özlenen futbol ateşini geri getireceğiz. Bunun için çalışmalarımız hep bu doğrultuda.” İfadelerine yer verdi(ek)