Kırklarelispor Pınarhisar deplasmanından üç puanla döndü

Kırklarelispor Pınarhisar deplasmanından üç puanla döndü

Kırklarelispor Pazar günü grubun iddialı isimlerinden Pınarhisarspor ile karşı karşıya geldi. Pınarhisar Stadında saat 15.00’da başlayan karşılaşmada Kırklarelispor rakibini 3–1 mağlup ederek liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü.

Kırklareli’nden 5 otobüs taraftar ile Pınarhisar deplasmanına giden Kırklarelispor oynadığı muhteşem oyunuyla göz doldururdu. Bu sezon yeni transfer edilen ve oynadığı tüm maçlarda gol bulan “Miçi” lakaplı 10 numaralı oyuncumuz Deniz attığı 3 gol ile Kırklarelispor’u deplasmandan galip getiren isim oldu.

Şampiyonluğun en güçlü adayı  Kırklarelispor Pınarhisarspor’u üç golle geçerek dörtte dört yaptı. Babaeskispor'u net bir skorla 3–0 yenerek lige fırtına gibi başlayan, ardından B.Karıştıran'ı 6-0, Ahmetbey''i 7-3 yenerek Pınarhisar maçına gelen Kırklarelispor Pınarhisar’ı da 3-1 yenerek puanını on iki’ye yükseltti.

Pazar günü Pınarhisar stadı  adeta işgaldeydi. Yer gök yeşil-beyaz şampiyon Kırklar sesleriyle inledi. Kırklarelispor'un ardından ligde ikinci sıradaki Pınarhisarspor Kırklarelispor'u devirip liderlik için sahaya çıktıklarını ifade ediyorlardı. Topu bir metre ileriye göndermenin mümkün olmadığı bir rüzgar altında başlayan maçta Kırklarelispor rüzgara karşı mücadeleye başladı. Sahada topa vurmak değil ayakta durmak bile çok güçtü. Futbol için hiçte elverişli olmayan hava koşulu tarafların futbolunu sahaya yansıtmalarına izin vermiyordu. Maça hızlı başlayan taraf Kırklarelispor’du ilk dakikalarda bulduğu pozisyonlar rüzgarın azizliğine uğruyor, lider bir türlü aradığı golü bulamıyordu. Maçın 12. dakikasında Deniz’in ceza alanı içerisinde düşürülmesine hakem seyirci kaldı ve  Kırklarelispor'un yüzde yüzlük penaltısını vermedi. Yan hakem Kırklarelispor ataklarının yarısından fazlasını alakasız bir şekilde ofsayt gerekçesiyle kesti. Kötü bir Hakem yönetiminin sergilendiği maçta golü bulan taraf Pınarhisar oldu. 35. Dakikada hakemin ceza alanı içinden verdiği frikik vuruşu sonrası rüzgarında yardımıyla gol geldi ve Pınarhisar 1-0 öne geçti. Ilk yarı bu skorla sona erdi. Pınahrisarspor’un golünü atan isim Kırklarelili Elçin oldu. Ikinci yarıya hızlı başlayan taraf Kırklarelispor’du taraftarının inanılmaz desteği ile Pınarhisarspor kalesinde gol aramaya başlayan yeşil beyazlı ekip Uğur, Eray,  Tarık ve Kadir’le sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Ilk yarının son dakikalarında sol taraftan gelişen bir atakta 10 numaralı başarılı oyuncumuz Deniz önüne düşen topu Pınarhisarspor ağlarına göndermeyi başararak skoru 1-1 yaptı.

Deniz’in attığı bu gol ile ilk yarı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı

Mücadelenin 58. Dakikasında sahnede yine Deniz vardı kalecinin de, seyredenlerin de beklemediği anda ceza alanını cepheden gören bir yerden mükemmel vurdu. Herkes top ağlarla kucaklaştığında gol olduğunu fark etti. 2-1.

Kırklarelispor’un harika çocuğu Deniz 78. Dakikada üçüncü golünü atarak maçın skorunu ilan etti. 3-1 Maç boyunca sahada basmadık yer bırakmayan Deniz Kırklarelispor taraftarınca çılgınca alkışlandı. Zor hava koşuluna ve dişli rakibine rağmen Kırklarelispor dörte dört yaparak 12 puanla liderliğini sürdürdü. Kırklarelispor gol sayısını da 19’a çıkararak ligin en fazla gol atan ekibi ünvanını da korudu. Maçtan sonra kendisiyle görüştüğümüz Teknik Direktör Bilgin Erdem her maça final havasında çıktıklarını, Şampiyon olmaktan başka bir şey düşünmediklerini belirterek gelecek yıl Bölge liginde mücadele edeceklerini söyledi. Bilgin  hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, kendilerine her türlü imkanı sağlayan Kırklarelispor Yönetim Kurulunu da gazetemiz aracılığı ile teşekkürlerini sundu. Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can’da alınan galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirerek “Bizim bir idamız var. Bu ligi namağlup tamamlayıp deplasmanlı bölgesel lige gideceğiz. Bunu başarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımın hepsi bugün ortaya gerçekten çok güzel bir futbol koydular. Başta Teknik direktörümüz Bilgin Erdem olmak üzere tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ayırca bugün ve diğer maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan yeşil beyazlı takımımıza gönül veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.” Dedi. 

5 otobüs taraftar Pınarhisar’ı inletti

Kırklarelispor’un Pınarhisarspor ile oynayacağı maç için Pazar günü sabahın erken saatlerinde Dingiloğlu parkı önünde toplanan Kırklarelispor’lu 39 Gençlik tribün tarafından organize edilen 5 otobüs ile Pınarhisar deplasmanında Kırklarelispor’un yanında oldular.

Saat 15.30’da hareket eden 5 adet otobüs 39 Gençlik Tribün lideri Feviz Avcıoğlu öncülüğünde Kırklareli’nde şehir turu yaptılar. Davul ve zurnalar eşliğinde Pınarhisar’a ulaşan Kırklarelili taraftarlar Pınarhisar Belediyesi önünden stadyuma kadar tezahüratlar eşliğinde yürüdüler. Kırklarelispor’lu taraftarların seslerini duyan Pınarhisar halkı ise camlara ve kapılara çıkarak Kırklarelispor’lu taraftarları şaşkın bakışlarla izlediler.

Uzun bir yürüyüşün ardından Pınarhisar stadyumuna ulaşan taraftarlar bir dakika olsun susmayarak takımlarına yaptıkları tezahüratlarla destek verdiler. Alınan 3-1’lik galibiyet sonrasında Kırklareli’ne dönen yaklaşık 300 kişilik Kırklareli taraftarı Dingiloğlu parkı önünde davul ve zurna eşliğinde çalınan hareketli parçalar ile galibiyet sevincini doyasıya kutladılar.