Kırklarelispor tarafından düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu "39" oldu

Kırklarelispor tarafından düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu '39' oldu

Kırklarelispor Kulübü tarafından düzenlenen futbol tunuvasının final maçı Çarşamba akşamı 39 ile Atlanta takımları arasında oynandı. 16 takım arasında gerçekleşen turnuvada 39 takımının turnuva boyunca gösterdiği performans seyircileri kendilerine hayran bıraktı. Büyük bir seyirci tarafından izlenen final maçı her iki takım içinde oldukça zorlu geçerken, 39 takımı rakibini 10-3 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek turnuvanın şampiyonluk kupasını alan taraf oldu.

Saat 21-00-22.00 arasında Kırklareli Belediyesi ile Jandarma arasında oynanan maçta, Jandarma Kırklareli Belediyesi 4-2 mağlup ederek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Mücadelenin ilk yarısında her iki takım aynı seviyede oyun sergilerken, ikinci yarıda 39 takımının performansı seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.

Mücadele 39 takımının 10-3 üstünlüğüyle sonuçlanırken goller Melih, Ilhan, Ufuk, Ozan ve Can’dan geldi. 39 takımının 10 gölüne karşılık Atalanta takımı sadece 3 gol bulabildi.

Mücadele sonrasında Kırklarelispor Kulübü yönetimi tarafından kupa töreni düzenlendi.

Kupa töreninde konuşan Kırklarelispor Yönetim Kurulu adına bir konuşma yapan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can

Katılan tüm takımlara teşekkür ederek turnuvanın kurum ve kuruluşları biraraya toplayıp kaynaştırdığı aktif spor yapamayan birçok kişiye de spor yapma imkanı sağladığını belirterek bu turnuvanın Sonbahar mevsimininde de daha kapsamlı ve katılımlı bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’ın konuşmasının ardından ise kupa törenine geçildi. Ilk olarak turnuvada hiç kırmızı kart görmeyerek en centilmen takım seçilen Eczacılar Odası takımına kupası verilerek tebrik edildi. Daha sonra ise turnuvanın dördüncü olan takımı Kırklareli Belediyesi’ne kupası verilerek tebrik edildi.

Yine üçüncü olan takım Jandarma’da üçüncülük kupasını Kırklarelispor yöneticilerinden aldı. 39 Takımı ile final oynayan Atlanta takımına ikincilik kupası verildi.

Son olarak ise turnuvanın Şampiyonu olan 39 takımı kupasını aldı. 39 takımının kupasını 1968 yılında kurulan Kırklarelispor’un ilk yöneticilerinden olan Ilyas Sarı verdi. Ilyas Sarı’nın elinden şampiyonluk kupasını alan 39 takımı kaptanı Kürşat Yamaner trunuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, takım arkadaşlarını tebrik etti. Ayrıca şampiyon olan takım 39’a Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can tarafından Kırklarelispor formaları verildi. Kupayı alan 39 takımı halı saha içerisinde büyük sevinç yaşarken, takım oyuncuları şampiyonluk sevincini kendilerini izlemeye gelen aileleri ile birlikte yaşadılar.

Mücadele sonrasında Kırklarelispor Yönetim Kurulu adına görüşlerini aldığımız Kırklarelispor basın sözcüsü Faruk Ceylan ise Geçmişte bu tür turnuvaların birçok kurum tarafından sıklıkla yapıldığını ancak son dönemde böyle turnuvaların düzenlenmediğini belirterek “Biz Kırklarelispor olarak yaşlı, genç herkesin spor yapmasından yanayı. Spor dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştiren en önemli anahtarlardan biridir. Toplum olarak birlik ve beraberliğie ihtiyacımızın olduğu bu günlerde böyle organizasyonlara katkı sağlamak bizleri de turnuvaya katılan hemşehrilerimizi de mutlu etmiştir.

Kırklarelispor olarak hedefimiz yeni sezonda iyi transferler yaparak Kırklarelispor’u profesyonel lige çıkarmaktır. Bunun içinde tüm Kırklarelililerin desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Unutulmamamlıdır ki Kırklarelispor Kırklarelinin takımıdır. Kırklarelispor’un düzenlediği halı saha turnuvasında şampiyon olan 39 takımını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

39 takımının kaptanı Kürşat Yamaner ise “Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen halı saha turnuvasında 39 takımı olarak

yine şampiyon olmuştuk. Bu turnuvada da yine şampiyon olarak başarılarımızın tesadüf olmadığını ıspatladık. Bunun için 39 takımı olarak çok mutluyuz. Turnuva boyunca oynadığımız tüm maçlarda bizleri yanlız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ediyoruz. Yine Kırklarelispor Kulübüne böyle bir turnuva gerçekleştirdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu turnuvaların ilimizde belirli aralıklarda yapılmasını istiyoruz.” dedi.