Kırklarelispor taraftarlarının beklediği cevap Başkan Can'dan geldi

Kırklarelispor taraftarlarının beklediği cevap Başkan Can'dan geldi

Geçtiğimiz dönemlerde Kırklareli kamuoyunda taraftarların desteğini kaybeden Kırklarelispor, yeni yönetim ve genç Başkanı ile birlikte tekrar taraftarların desteğini ve güvenini kazanmayı sürdürüyor. Okurlardan gelen talep üzerine Kırklar Haber gazetesinde yayınlanan “Kırklarelispor’un gerçekleştirdiği çekilişlerin akıbeti ne oldu” başlıklı habere cevap, kulübün yeni ve genç Başkanı Volkan Can’dan geldi.

Can yaptığı açıklama ile kafalardaki soru işaretlerini kaldırdı

Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, kulübün Ramazan ayında gerçekleştirdiği çekiliş ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, talihlinin belli olduğunu kaydetti. Can, F. Aydın’ın merak edilen talihli olduğunu, bir kamu kuruluşunda işçi olarak çalışan talihlinin ilimiz spor camiasından hiçbir yönetici ile akrabalık bağının olmadığını da ifade etti.

Kırklareli halkının kulübe verdiği desteğin her gün biraz daha arttığını ifade eden Başkan Can; “Onların güven ve desteğine layık olmaya çalışacağız. Amacamız kulübümüzü her gün bir adım daha ileriye taşımaktır. Taraftarlarımız bu şekilde arkamızda olduğu sürece aşamayacağımız engel yok. Kırklarelispor’u adına layık yerlere taşıyacağımıza eminiz. Yeter ki, Kırklareli halkı bizden desteğini esirgemesin” dedi.

Kırklarelispor yeni sezona hazır

4 Ekim Pazar günü sezonun ilk maçında, kendi sahasında Babaeskispor ile karşı karşıya gelecek olan Kırklarelispor, lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Tüm Kırklareli halkını bu anlamlı maça davet eden Volkan Can;

“Bu yıl herkesin özlediği bir Kırklarelispor ile taraftarlarımızın ve Kırklareli halkının karşına çıkmaya hazırlanıyoruz. Kırklareli'nde artık spor anlamında bir şeylerin değişme zamanı geldi. Adımızı duyurmak ve Kırklarelispor'u iyi yerlere taşımak için yönetimimiz, antrenörlerimiz ve futbolcularımız ile iyi bir diyalog içerisinde çalışacağız.

Kırklareli bizim hepimizin takımı. Bu yüzden tüm Kırklareli halkının yeşil beyazlı takıma sahip çıkması gerekir diye düşünüyorum. Taraftarlarımızın kendi sahamızda ve deplasmanlarda yapılacak olan maçlara katılmalarını ve sporcularımıza destek olmalarını istiyoruz.

Başarılı olmanın başlıca sebebi takım içerisindeki uyum ve futbolcuların teknik direktörleri ile olan uyumudur. Hedefimiz Kırklarelispor'u layık olduğu yere getirmektir.

Inşallah bu hedefimizi bu yıl gerçekleştireceğiz" dedi.