Kırklarelispor'u Lig'de bambaşka bir ikinci devre bizi bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, iç transfer çalışmaları kapsamında, teknik heyetin raporu doğrultusunda...

HABER MERKEZİ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, iç transfer çalışmaları kapsamında, teknik heyetin raporu doğrultusunda futbolcu Cemal Köse, Gökhan Şanlıtürk, Osman Can Vural, Tufan Esin ve Uğur Fındık'ın ilişkilerinin kesildiğini söyledi.
Dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Erdem yaptığı açıklamasında:
“5 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Görüştüğümüz futbolcular var. Kulübün imkanlarına göre hareket edeceğiz. Kaliteli futbolcuları kulübümüze katmak istiyoruz. Nokta transferler yaparak takımı daha da güçlendirmek istiyoruz. Kırklarelispor'da transfer hiçbir zaman bitmez. Çalışmalarımız son dakikaya kadar devam edecek. Ligin ilk devresinde şanssız sonuçlar aldık. Devre arasını iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanacağız. Lig’de bambaşka bir ikinci devre bizi bekliyor. Kırklarelispor'u hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz.” (Savaş Eskici)