Kırklarelispor'un gençleri, ağabeylerine özendiler

Kırklarelispor'un gençleri, ağabeylerine özendiler

Süper Amatör ligde on iki puanla liderlik koltuğunda oturan Kırklarelispor, üç haftada attığı 19 golle ligin en fazla gol atan takımı olurken Kırklarelispor U-17 takımı da ağabeylerine özenerek Kaynarcasporla yaptıkları lig maçını Mutlu 2, Erman 3, Berkay 2 ve Alper'in attığı 2 golle, 9-0 kazandılar ve ağabeylerine nazire yaptılar.

Cumartesi günü oynanan maça Alt yapı antrenörleri Mehmet ve Hayrullah hocayla çıkan U17 takımı rakibi Kaynarcaspor'u gol bombardımanına tuttular. Takımın golcüleri gelecekte A takım formasını giymeye aday olduklarını şimdiden göstermeye başladılar. Kırklarelispor Yönetimi A takıma verdikleri önemi alt yapıya da vererek geleceğin futbol fabrikasını hayata geçirmek için çalıştıklarını söylüyorlar.

Kırklarelispor  Yönetim Kurulu Üyesi alt yapı sorumlusu ve Kulübün Basın Sözcüsü Faruk Ceylan Güzel bir yemek hazırlamak için iyi bir mutfağa ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Kırklarelispor yönetimi olarak hepimiz Kırklarelispor'un alt yapısından yetişecek yetenekli gençlerimizi A takıma kazandırmak için çalışıyoruz. Bu yıl hedefimiz ligde Şampiyon olarak Bölge ligine yükselmektir. Allah'ın izniyle Başkanımız ve yönetim kurulumuzda hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen arkadaşlarımızla  hedefimize varacağız. Ancak sadece Şampiyon olmanın yetmediğini, gelinen yerde kalıcı olmanın gerekliliğini de biliyoruz. Kalıcı olmak için alt yapınızın çok iyi olması, kendi futbolcunuzu kendinizin yetiştirmesi gerekmektedir. Bizler bu bilinçle kendi gençlerimizi önce Kırklarelispor'a, sonra Türk futboluna kazandırmak için çalışıyoruz. Tabiri caiz ise Güzel bir yemek hazırlama çabası içindeyiz, bunun içinde önce iyi bir mutfak oluşturduk. Mutfağın başında da iki eski usta, Mehmet hoca ve Hayrullah hoca var. Umuyoruz bu yemeğin lezzeti güzel olacak" dedi.

Ceylan  27 yaşındaki  Başkan Volkan Can'ın Türkiye'nin en genç başkanlarından biri olduğuna da vurgu yaparak," Kırklarelispor'un böyle genç ve enerji dolu bir Başkana  sahip olması da Kırklareli için büyük şans. Onun enerjisi hem futbolculara, hem de bizlere olumlu yansıyor.

Bir yıl önce Kırklarelispor formasıyla sahaya çıkan Başkan bugün  Yönetici olarak Kırklarelispor'un başında. Kendisi de futbolcu olduğu için futbolcunun halini en iyi bilenlerden biri. Buda futbolcularımızın başarısında önemli etkenlerden biri. Diğeri de Yönetimimizde hiçbir zaman ben yok, biz var BaşkanVolkan Can ,Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Topuz, Bahadır Sucuoğlu, Ahmet Yalçınöz, Olcay Sungur,  Recai Yalçınkaya, Emre Trak ve  Caner Sungur ile biz varız. Biz de bir takımız ve takım ruhu ile mücadele ediyoruz" dedi.