Kırklarelispor Yönetim Kurulu'ndan gazetemize ziyaret

Kırklarelispor'un çiçeği burnunda Yönetim Kurulu, gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Hacer Gökkaya ile görüştü.

Kırklarelispor’un çiçeği burnunda çiçeği burnunda Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Volkan Can’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Basın sözcüsü Faruk Ceylan, Ömer Topuz, Olcay Sungur, Bahadır Sucuoğlu, Caner Sungur, Recai Yalçın Kaya, Ahmet Yalçın Üz ve Emre Trak da bulundu.
Basının desteğine her zaman ihtiyacı olduklarını ve Yeşilyurt Gazetesi’nin de kendilerine destek olduğunu belirten Başkan Can, bundan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
Basın Sözcüsü Faruk Ceylan; “Kırklarelispor’da daha önce bir takım şaibeler, dedikodular oluyordu. Ancak bu arkadaşlarla kimsenin şaibe ve dedikodu malzemesi bulmasının imkânı yok. Kimsenin bu kulübe katkı sağlamaktan ziyade bir beklentisi yok. Biz, yönetimde bulunduğumuz süre içerisinde, her zaman denetime ve yargılanmaya açığız” şeklinde konuştu.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’a öncelikli projelerini sorduk. Can, sorumuza şu şekilde yanıt verdi; “Şu anda ilk hedefimiz alt yapıyı güçlendirmek. Alt yapımıza 2 tane yeni hoca aldık, hoca sayımızı 3’e çıkardık. Şu anda bir hocayla daha görüşüyoruz ve sayıyı 4’e çıkarmayı hedefliyoruz. Alt yapı sağlam olduktan sonra zaten üst yapı da kendi kendine düzelecek.
 Kırklareli’ndeki miniklerimizi 10-12 yaşından itibaren alıyoruz, onlar yetiştikçe üst yapıya daha çok yardımcı olacaklar. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızla da görüştük, kulübümüz için devamlı kaynak arayışı içerisindeyiz. Ancak hiçbir yerden yardım toplamıyoruz. Nasıl oluyor, eşantiyon malzemeler, Kırklarelispor’a ait malzemeler satıyoruz, bu şekilde oluyor”. (mc)