Kırklarelispor Yönetim Kurulu, üyelerin aidatlarını ödemesini istedi

Kırklarelispor Yönetim Kurulu, üyelerin aidatlarını ödemesini istedi

Kırklarelispor yönetim kurulu aidatını ödemeyen üyelerin aidatlarını ödemelerini istedi. Yönetim Kurulu konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Çok değerli üyelerimiz; Yönetime seçildiğimiz günden bu yana Kırklarelispor'un eski günlerine dönebilmesi için ve Kırklareli'mizin adını tüm Türkiye'ye duyurabilmesi için büyük bir gayret içerisindeyiz. Camiamızın başarılı olabilmesi için siz değerli üyelerimizin bizlere destek vermeleri kaçınılmazdır. Kulübümüz Dernekler Kanunu hükümlerine göre yönetilmektedir. Bu kanunun amir hükümleri gereği yıllık aidatların ödenmesi gerekmektedir. Aidatlarını ödemeyen üyelerin ise üyelikleri düşürülmek zorunda kalacaktır. Üye aidatlarımız yıllık 24 TL’dır.

Bir çok üyemizin de aidatlarını ödemediği görülmektedir. Amacımız asla üyelerimizin kaydını silmek değildir. Aksine kulübümüze yeni üyeler kazandırmak için çalışılmaktadır. Ancak belirttiğimiz gibi Dernekler Kanunu üyelerin aidatlarını ödemelerini şart olarak getirmiş bulunmaktadır. Hem Dernekler Kanunu hükümleri gereği, hem de Kulübümüze katkı sağlamanız açısından 2009 yılı içerisindeki aidatlarınızın yıl sonuna kadar ödenmesi, bu süre içerisinde aidatını ödemeyen üyelerimizin kaydının silineceğini tarafınıza üzülerek bildirmek zorundayız.

Böyle istenmeyen bir durumla karşılaşmamak için üye aidatlarınızın zamanında ödenmesi, birikmiş borçlarınız varsa bunlarında aynı yıl içerisinde ödenmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz.”