Kırklarelispor Yönetimi Defterdarı ve Vergi Dairesi Müdürü'nü ziyaret etti

* Kırklarelispor Başkanı, Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyeleri 04 Mart 2010 Perşembe günü Kırklareli Defterdarı Mustafa ziyaret ederek 19 Mart 2010 Cuma günü yapacakları 'Birlik ve Beraberlik Yemeği'ne davet ettiler.

HABER MERKEZİ
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Basın Sözcüsü Faruk Ceylan, ve Yönetim Kurlu Üyeleri Ömer Topuz, Recai Yalçınkaya, Caner Sungur, Ahmet Yalçınöz 04 Mart 2010 Perşembe günü saat 14.00’te Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin’i ziyaret ettiler.
Ziyaretleri sırasında Kırklarelispor Başkanı Volkan Can Kırklarelispor’un 19 Mart 2010 Cuma günü düzenleyeceği “Birlik ve Beraberlik Yemeği”ne Defterdar Şahin’i davet etti. Volkan Can, yemeğin Kırklarelispor’a gelir desteği amaçlı yapıldığını ve önümüzdeki günlerde biletlerin piyasaya çıkacağını ifade etti.
Hafta sonları Kırklareli Atatürk Stadı’nda ve Sentetik Çim Saha’da oynanan maçları evinin balkonundan izlediğini belirten Şahin Kırklarelispor’un maçını izlemeye geleceğini söyledi. Spor kulüplerin gelir kaynaklarının arttırılması ve sabit gelir kaynaklarının bulunması konusunda fikirler veren Şahin;
“Artık Spor Kulüpleri’nde iş tamamen maddiyata döndü. Spor Kulüpleri’nin gelir kaynakları lazım. Otopark, tesis, fırın iş yeri gibi gelir getirici kaynaklar bulunması gerek. Kırklarelispor’a kurumsal olmaz ama bireysel desteğimiz olabilir. Düzenlenen yemek için personele ve astlarıma bilgi verilmesini sağlarım, isteyen olursa alır. Ben sizin şevkinizi kırmak istemiyorum. Acı ama gerçek bu iş biletle, yemekle olmaz akıcı bir gelir kaynağı lazım. Ne yapılabilir konusunda iş adamlarıyla görüşmek ve onların desteklerini almak lazım” dedi.
* Kırklarelispor Yönetimi Vergi Dairesi Müdürü’nü de ziyaret etti
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Basın Sözcüsü Faruk Ceylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topuz, Recai Yalçınkaya, Caner Sungur ve Ahmet Yalçınöz Kırklareli Defterdarı ziyaretinin ardından Kırklareli Vergi Dairesi Müdürü Rıza Öztop’u ziyaret ettiler.
Kırklareli Vergi Dairesi Müdürü Rıza Öztop yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; “Sizin işinizde zor, bizim işimizde zor. Gerçekten siz dibe inmiş hatta dipten daha kötü olmuş takımı aldınız, bu güne kadar getirdiniz. Her burada sadece ligdeki duruma bakıyor. Çektiklerinizi en çok kendiniz biliyorsunuzdur. Artı birde futbolcular biliyor. Futbolcuları parasız, pulsuz o maça çıkartabilmek çok kolay bir şey olmayacağını düşünüyorum. Çünkü ben kendimde az-çok futbola meraklıyım, iyi oynuyor. Ancak içinde çok büyük heyecan varsa futbolcu sahaya çıkar. Onun haricinde çok zordur onları orayı çıkartmak. 2 kez çıkartırsın ama 30 kez çıkartamazsın” dedi. (ue)