Kırklarelispor Yükselme grubu maçları öncesi Edirnespor'u 2-1 kazandı

Kırklarelispor Yükselme grubu maçları öncesi Edirnespor'u 2-1 kazandı

Play-of maçlarında Şampiyon olarak Babaeskispor’la birlikte Yükselme gurubunda Kırklareli’ni temsil edecek olan Kırklarelispor Edirnespor ile Babaeski stadında yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Kırklarelispor Sezon başında  Edirnespor’la Edirne’de yaptığı hazırlık maçını farklı kaybetmişti.

Üstün bir oyunla Edirnespor’u yenen Kırklarelispor  yükselme gurubuna hazır olduğunu gösterirken taraftarını da umutlandırdı.

Kulüp Başkanı Volkan Can takımın form durumunun çok iyi olduğunu, Bilgin hocanın takımı çok iyi motive ettiğini belirterek yükselme gurubuna umutlu gideceklerini söyledi. Başkan Can Takımın formda olmasına rağmen yedek oyuncu sıkıntılarının bulunduğunu  buna rağmen yükselme gurubunda Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil etmek için hem yönetimin hem de futbolcuların elinden gelen her şeyi ortaya koyacağını da ifade etti.

Bilgin hoca’da takımın iyi durumda olduğunu, yükselme gurubuna günde iki idmanla hazırlandıklarını belirterek, Edirnespor gibi güçlü bir ekiple yaptıkları hazırlık maçını 2-1 kazandıklarını, futbolcularının çalışmalardaki taktiklerini tamamen sahaya yansıttıklarını ve guruplardan iyi bir sonuçla dönebilmek için çalışmalarının devam etini söyledi.