Kırklartv.com ve gazetetrakya.com Trakya'da 1 numara

Kırklartv.com ve gazetetrakya.com Trakya'da 1 numara

Önadım Medya Grubunun dijital yayın organları olan www.kirklartv.com ve www.gazetetrakya.com izlenme ve okunma oranlarıyla dikkat çekiyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesine sahip olan www.kirklartv.com bünyesinde yer alan yerel haber ve aktiviteler ile izleyenlerin büyük beğenisini topluyor.

Başta Kırklareli merkez olmak üzere ilçe, belde ve köylerimize ait, gündemi oluşturan haberler, etkinlikler, festival, düğün ve çeşitli etkinliklerin görsel olarak yer aldığı kırklar tv yerel video haber sitesi günden güne büyümeye devam ediyor. Kırklareli, spor, siyaset, kültür ve sanat, düğünler, eğitim, röportaj, eğlence ve genel kategorilerde yayın yapan www.kirklartv.com günlük olan haberlerin güncel videoları ile Kırklareli’nde gelişen önemli olaylar ve etkinlikleri izleyicilerine aktarıyor. Sürekli olarak güncellenen kirklartv video haber sitesinde şuan itiabariyle 500’u aşkın video bulunuyor. Günlük olarak 1400-1600 arası izlenme oranına sahip olan www.kirklartv.com’da bulunan videoların toplam izlenme oranı ise 352 bin’i aşmış durumda. Izleyicilerinden gelen talep ve önerileri ciddiye alan www.kirklartv.com Kırklareli’nde tek görsel yayın organı olmayı en iyi şekilde değerlendiriyor.

Yine aynı şekilde Önadım Medya Grubu bünyesinde bulunan haberlerin yer aldığı www.gazetetrakya.com’da okunma oranlarındaki artışlar dikkat çekiyor. Gazetelerimizde yer alan haberlerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla 2004 yılı içerisinde kurulan ve kurulduğu günden bu yanan okuyucalarımız tarafından beğeni toplayan www.gazetetrakya.com yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında bulunan vatandaşlarımız tarafından da okunuyor. Günlük okunma oranı 1500-2000 arasında olan www.gazetetrakya.com okuyucularımız tarafından sürekli olarak beğeni mailleri alıyor. Yazarlar, bölgesel, spor, eğitim, kültür sanat, siyaset, sağlık, teknoloji ekonomi ve yaşam kategorilerinden günlük güncel haberlerin yer aldığı www.gazetetrakya.com geniş bir arşiviyle de dikkat çekiyor.

Dijital yayınlarımızın izlenme ve okunma oranları 1 milyonu aştı

5 yılı aşkın süredir yayın hayatına devam eden www.gazetetrakya.com ve Önadım Medya grubunun 14 Şubat 2008 tarihinde yayına hayatına başlayan görsel yayın organı www.kirklartv.com’un izlenme ve okunma oranları 1 milyonu aştı. Izleyicilerinden aldığı büyük destek ile yayın hayatına aralıksız devam eden dijital yayınlarımız sizlerin ilgisi ile Trakya’da 1 numara olmuş durumda.

Okuyucu ve izleyicilerinden aldığı destek ile büyüyerek yayın hayatına devam eden www.kirklartv.com ve www.gazetetrakya.com Trakya’yı “haberdar” etmeyi sürdürüyor.