"Kısa günün kârı bu olsa gerek"

Yüksek dereceleri gösteren sıcak havalarda hafta sonlarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen bazı vatandaşlar sabahın ilk ışıkları ile birlikte ellerine oltalarını alarak balık tutmak için yola koyulup ilimiz çevresinde ki göl ve barajlara gidiyorlar.


HABER MERKEZİ
Yüksek dereceleri gösteren sıcak havalarda hafta sonlarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen bazı vatandaşlar sabahın ilk ışıkları ile birlikte ellerine oltalarını alarak balık tutmak için yola koyulup ilimiz çevresinde ki göl ve barajlara gidiyorlar. “Rasgele” deyip oltalarını suya atan amatör balıkçılar kimi zaman oldukça iri balıklar yakalıyor, kimi zaman hiç balık yakalayamadan eve dönüyorlar.
Geçtiğimiz hafta sonu oltası ile tam 6 adet sazan balığı yakalayan bir vatandaş tuttuğu balıkları arkadaşlarına sergiliyordu. Fotoğraflarını çektiğimiz amatör balıkçı tuttu balıklar ile de fotoğraf çektirip diğer arkadaşlarına da nispet yapacağını belirterek; “Bizim tek zevkimiz balık tutmak. Arkadaşlar ile bu konuda yarış yapıyoruz. En son bu tuttuklarım ile öncülük bende olacak” dedi. (s)