Kişisel Gelişim Eğitimi'ne ilgi büyüktü

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden önemli bir etkinlik daha. Eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlere ve Okul Aile Birliği Başkanlarına 'Kişisel Gelişim' Eğitimi verdi.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il merkezine bağlı okullarda görevli öğretmenlere ve Okul Aile Birliklerine “Kişisel Gelişim” Eğitimi verdi.

22 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 15.30’da Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde verilen eğitime; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fikret Merter, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, Okullarda görevli Öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanları ve öğrenciler katıldı.

Kırklareli merkez ve merkez ilçeye bağlı okullarda görevli öğretmenlere ve Okul Aile Birlikleri’ne yönelik, kişisel gelişimlerini ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Eğitim Uzmanı Erkan Demir tarafından “Kişisel Gelişim” Eğitimi verildi. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Eğitim Uzmanı Erkan Demir 13 Mayıs 2014 Salı günü Manisa’nın Soma İlçesi’nde meydana gelen ve 301 işçinin hayatını kaybetmesinden dolayı solandakilere 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmaya davet etti. Saygı Duruşu’nun ardından Eğitime geçen Erkan Demir ilk önce kendinden bahsetti.  13 yıl Kırklareli’de yaşadığını söyleyen Demir, Kırklareli’nin hayatında başka bir yere sahip olduğunu söyledi. Buranın artık bir ferdi olduğunu söyleyen Demir, “Kişisel Gelişiminin” eğitimde uygulamasının öneminden bahsetti. (Kadir Sinici)