Kıyıköy'de "Kumsalda bir shaman" adlı fotoğraf gösterisi düzenleniyor

Kıyıköy'de 'Kumsalda bir shaman' adlı fotoğraf gösterisi düzenleniyor

İlimiz Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Beldesi’nde 18 – 19 Nisan 2009 tarihleri arasında Iç Kumsalda özel aydınlatılmış kumsal alanında "Kumsalda Bir Shaman" adlı bir fotoğraf gösterisi gerçekleştirilmesi planlanıyor. Hayata Tutunmak Kanserle Mücadele  Projesi yararına düzenlenen bu değişik etkinlik çerçevesinde etnik dans ve müzik gruplarının yer alacağı belirtildi. 

Kabile ateş dansı grubu eşliğinde Anatolia, Güney Afrika vurmalı çalgılar ve halk dansları topluluğu eşliğinde tanyeri atımı esnasında Shaman, Ege Zeybek gösterisi , Roman ritim grubu dinletisi, Hektor karakteri Aktör Özcan Varaylı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek olan etkinliğe katılım, 100 fotoğrafçı ile sınırlandırılmış.

18 Nisan Cumartesi akşamı başlayacak olan gösterilerin sabahın ilk ışıklarına kadar devam etmesi tahmin ediliyor.

Fotoğrafsevelere yönelik olan gösteriler çerçevesinde ortaya güzel karelerin çıkacağının altı çizildi. Gösteri esnasında Kıyıköy’e Fotoğrafçı akının gerçekleşeceğini belirten proje sorumlusu Murat Ceylan, gösterinin Kıyıköy’de bir turizm hareketi yaratacağını sözlerine ekledi. Hayata Tutunmak Projesi bir Doğa ve Macera Grupları Sosyal sorumluluğunda gerçekleşecek olan proje ile Kıyıköy’ün de tanıtımına büyük bir katkı sağlanması hedefleniyor.