Kızılay ve Kipa dayanışması beğeni topluyor

Kızılay ve Kipa dayanışması beğeni topluyor

Kipa ile Kızılay’ın 2 yıl önce başlatmış olduğu Ramazan dayanışması bu senede devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerini ara vermeden sürdüren Kipa’nın Kızılay ile birlikte gerçekleştirdiği Ramazan dayanışmasının bu yıl da tekrarlanması, kamuoyunda beğeni ile karşılandı.

 Müşterilerini, “Kipa-Türk Kızılayı Ramazan Dayanışması” kampanyasında gören mağaza yetkilileri de, katkı sağladıkları bu organizasyondan gurur duyduklarını ifade ediyorlar.

Bu kapsamda Kipa tarafından hazırlanan “Ramazan Paketleri”, 15 Ağustos tarihinde start alan kampanya ile Kızılay’a bağışlanmaya devam ediyor. 19 Eylül’e kadar devam edecek olan bağış, tüm Kipa mağazalarında uygulanıyor.

Müşteriler satın aldıkları Ramazan paketlerini; ödemesini yaptıktan sonra, bağış yapmak istedikleri takdirde, mağazada kurulmuş olan Kızılay standı veya çadırlarına sertifika karşılığı teslim edebiliyor. Burada toplanan paketler, Kızılay sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

5 farklı içerikteki Ramazan paketleri, Kızılay’ın 27 şubesi aracılığıyla sahiplerine gidiyor. Bağış yapanlar kampanya sonunda, paket üzerine yapıştırılan ve aynısından kendilerine de verilen numarayı www.kizilay.org.tr sitesinde ilgili ikona yazarak, paketin kime ulaştığı hakkında bilgi edinebiliyor.

Kipa, “Ramazan Dayanışması” kampanyasını, Izmir’deki beş mağazasının yanı sıra Istanbul Kurtköy, Silivri, Ankara, Aydın, Antalya, Alanya, Bursa, Bodrum, Çanakkale, Çorlu, Denizli, Edirne, Burhaniye, Keşan, Kırklareli, Konya, Ayvalık, Marmaris, Mersin, Kuşadası, Yalova, Derince ve Uşak’taki hipermarketlerinde uyguluyor.

Kipa Kurumsal Ilişkiler ve Hukuk Direktörü Yılmaz Attila konuya yönelik yaptığı açıklamada, kurum olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına önümüzdeki dönem de devam edeceklerini vurguladı ve Kızılay için 2008’de 115 bin liralık bağış toplandığını hatırlattı.

Attila, gelecek yıllardaki hedeflerinin ise 1 milyon liraya ulaşmak olduğunu kaydetti.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ise verilen desteğe teşekkür ederek, Kipa ile  2 yıl önce başlattıkları Ramazan dayanışmasının bu yıl da devam etmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Küçükali, tüketicileri ve kurumları kampanyaya daha fazla katkıda bulunmaya davet etti. 

Paket fiyatları; 9 üründen oluşan “Standart Paket” 9.90 TL- 14 üründen oluşan “Özel Paket” 19.90 TL- 21 üründen oluşan “Süper Paket” 29.90 TL- 20 üründen oluşan “Mega Paket” 44.90 TL- 27 üründen oluşan “Premium Paket” 59.90 TL