KLÜ Şenliklerinde geri sayım

Kırklareli Üniversitesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri'nin program afişleri asıldı.

Kırklareli Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri’nin programını belirten afişler, logonun belli olmasının ardından Kırklareli Merkez İlçe’nin dikkat çekici yerlerine asıldı. Bu yıl geçen yıla göre daha görkemli bir şenlik düzenleyen Kırklareli Üniversitesi’nin programından tiyatro gösterileri, spor etkinlikleri ve yerli müzik grupları gösterilerinin yanı sıra 13 Mayıs Çarşamba akşamı saat 21.00’da Özlem Tekin ve Badem konseri yer alacak.
Kırklareli Üniversitesi’nin daha yaygın tanıtımı için yapılması gereken her şeyin yapıldığını belirten Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreteri Ergün Erbay; “Çiçeği burnunda  üniversitemizin gelişmesi ve aynı zamanda gelişen üniversitemizin tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Düzenlenen bu etkinlikle üniversitemiz daha da tanınır bir hale gelecek ve yapılıp da göz ardında kalan tüm çalışmalar burada ortaya çıkacak. Üniversitemiz öğrencilerine ve tüm Kırklareli halkı için yapılan bu festival, öğrencilerimize moral motivasyon sağlayacağı gibi, halk içinde güzel bir eğlence olacak” dedi.
Rektörlük bahçesinde yapılacak olan şenliklerde stant açmak isteyenlerin Rektörlüğe müracaat etmeleri gerektiği de belirtildi. (yy)