"Kocahıdır Mahallesindeki insan ayrımını yok edeceğim"

Kırklareli Kocahıdır Mahallesi Muhtar Adayı olan Seval Taka; 'Kocahıdır Mahallesi'ndeki insan ayrımını yok edeceğim' dedi.

Kırklareli Kocahıdır Mahallesi Muhtarlığına genç ve dinamik kadrosuyla aday olduğunu belirten Seval Taka (39) mahallesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek mahalledeki 6 muhtar adayından biri olduğunu belirtti. Taka; “2800 seçmeni buluna Kocahıdır Mahallesi Muhtar adayı oldum. Bu güne kadar mahallemize hiçbir hizmet getirilmedi desek yeri var. Muhtarlar belediyelerle halk arasındaki elçilerdir. Mahallem ile ilgili faaliyete geçirmek istediğim çok güzel projeler var. Öncelikle kardeşlik ve dostluğun çok önemli olduğunu vurgulayarak mahallemizde olan insan ayrımını ortadan kaldırmak istiyorum. Mahallemizde fakir kısmın çok olmasına rağmen kendini maddi olarak kurtarmış, çok iyi yerlere gelmiş insanlarda var. Fakat bu kişilerin mahallemize hiç katkısı olmuyor. Bu kişilerle irtibata geçerek mahallemize katkı sağlamaları için çalışacağım” dedi.

“Muhtarlıkta sekreter olacak”

Muhtarlıkta gelen vatandaşlarla ilgilenmesi için sekreter çalıştırmayı düşündüğünü belirten Taka; “Şuan doru dürüst bir muhtarlık binamız dahi yok. İlk hedefim doğru dürüst bir muhtarlık binası yapmak ve muhtarlığa gelen mahalle sakinlerini karşılamak amacıyla bir sekreter koymayı düşünüyorum. Böylelikle mahalle sakinleri herhangi bir işi için geldiği muhtarlık binasında daha rahat edebilecek ve çay kahve içmesi için imkan sağlamış olacağım.
Mahallemizde el becerileri kursu açmakta en büyük hayalimden birisi. Kursa katılanlar burada el becerilerini geliştirmenin yanı sıra kendilerine maddi gelir getirebilecek bir kapı açmış olacaklar.
Hizmet için varım. Mahallemize hizmet getirebilmek için mahallelilerden destek bekliyorum” şeklinde konuştu.
Muhtar Adayı Seval Taka, Aza Adaylarının da Hasan Malakçı, Salim Verpey, Cevat Lozanlıoğlu ve Mustafa Adem olduğunu belirtti.(ay)