Koçberber, İl Emniyet Müdürlüğü'ne veda etti

Koçberber, İl Emniyet Müdürlüğü'ne veda etti

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle Aydın Vali Yardımcılığı’na atanan Kırklareli Vali Yardımcısı M. Zeki Koçberber ilimizdeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Zeki Koçberber bu kapsamda dün saat 11:00’da İl Emniyet Müdürlüğü’ne bir veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Il Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Tosun tarafından karşılanan Koçberber, daha sonra makamda bir süre Tosun ile sohbet etti. 

M. Zeki Koçberber’in ziyaretinde Emniyet Müdür Yardımcısı Akın Bıyıklı ve şube müdürleri de hazır bulundu.

Il Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun Koçberber’e Aydın ilindeki görevinde de başarılar dilerken, ‘hayırlı yolculuklar’ temennisinde bulundu. Zeki Koçberber’de Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’na selamlarını iletti.

Ziyaret sonrasında Zeki Koçberber, Abdurrahman Tosun ve beraberindekiler tarafından kapıya kadar uğurlandı ve burada bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

Vali Yardımcısı Koçberber kısa bir süre sonra ilimize veda edecek

Kırklareli Vali Yardımcısı M.Zeki Koçberber, 20.10.1958 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesinde doğdu. Ilk, orta ve lise tahsilini Çal’da yaptıktan sonra 1982 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1984 yılında Içişleri Bakanlığı’nda Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Cihanbeyli ve Kalkandere Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Gerede Kaymakamlığı görevinde iken 1 yıl süreyle ABD’ye görevli olarak gönderildi. Daha sonra Laçin Kaymakamlığı, Bitlis Vali Yardımcılığı, Ahlat Kaymakamlığı, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, Suşehri ve Çifteler Kaymakamlığı, Ordu Vali Yardımcılığı ve Dikili Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 25.10.2005 tarihinden itibaren Kırklareli Vali Yardımcısı olarak görev yapan, evli ve 3 çocuk babası Koçberber, bundan sonra görevine Aydın Valiliği’nde devam edecek.