Kofçaz Serhad Spor lige hazırlanıyor

Kırklareli'nin Kofçaz İlçesi'nin ilk ve tek Spor Kulübü olan Kofçaz Serhad Spor lig hazırlıklarına ciddi antrenman programıyla devam ediyor. Yapılan yeni takviyeler ile bu sezonki hedefini açık şekilde ortaya koyan Serhad Spor'da antrenmanlar büyük bir ciddiyet içerisinde sürdürülüyor.


HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Kofçaz İlçesi’nin ilk ve tek Spor Kulübü olan Kofçaz Serhad Spor lig hazırlıklarına ciddi antrenman programıyla devam ediyor. Yapılan yeni takviyeler ile bu sezonki hedefini açık şekilde ortaya koyan Serhad Spor’da antrenmanlar büyük bir ciddiyet içerisinde sürdürülüyor.
Teknik sorumlu Osman Karakahya ve Yardımcısı Emre Karaman önderliğinde 2. Amatör Lig hazırlıklarını sürdüren kulüpte hedefin ciddiyeti antrenmanlardaki çalışma temposu ve futbolcuların hırslarından belli oluyor.
Antrenmanları takip ettiği sırada görüşlerini sorduğumuz Başkan Ahmet Öztürk; “Sezona ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Tüm Kofçaz bizden artık başarı bekliyor. Geçen sezon gücümüzü görmek adına katıldığımız ligde bu sezon hedefimiz 1. Amatör. Bu hedef doğrultusunda yönetim kurulu olarak hocalarımıza ve futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tam. Lige katılım başvurumuzu yaptık. Hayırlısı ile rakiplerimizin belli olmasını ve maçların başlamasını beklemeye başladık” dedi.
Kofçaz Serhad Spor Kulübü Teknik Sorumlu Osman Karakahya ise; “Uzun bir aradan sonra geçen sezon 2. Amatör ligde boy gösterdik. 4 yıl önceki kadroya yine ilçe içerisinden yaptığımız 4-5 takviye ile yola çıktık ve ilerisi için neler yapabileceğimizi gördük. Bu sezon değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda hedefimizi 1. Amatör olarak belirledik ve çalışmalarımızı bu hedef üzerine oluşturduk. Ciddi bir futbolcu takviyesi ve antrenman programı ile hedefimize ulaşmak adına çalışmalarımızı tüm hırsımız ile devam ettiriyoruz. Kadromuz güçlü ve iddialı. İnşallah bu sezon hedefe ulaşmak için var gücümüz ile mücadelemizi yapacağız. Emre hocamızla birlikte ciddi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu bilincinden uzaklaşmadan hedefimize yürüyeceğiz. Tüm takımlara centilmence ve güzelliklerle dolu bir sezon diliyorum” dedi. (Fatih Eser)