Komşu ülkedeki dostlarımızı ağırladık

Komşu ülkedeki dostlarımızı ağırladık

Kırklareli’de, Önadım Medya Grubu olarak yerel gazetecilikte ve diğer faaliyet kollarıyla da ekonomide lider firmalardan biri olmayı başaran Öznur Yapı AŞ. Bulgaristan’daki ticari faaliyetlerini de tüm hızıyla sürdürüyor.

Işte bu kapsamda komşu ülkedeki dostlarımız ve en büyük destekçilerimiz geçtiğimiz Cuma günü Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete; Varna’daki Ekonomi Üniversitesi Rektörü Stefko Ivanov’un oğlu Ivan Ivanov ve eşi Pavlina Ivanov ile Iş adamı Grigory Bonev ve eşi Svetla Bonev katıldılar.

Öznur Yapı A.Ş’nin komşu ülkedeki ticari temasları ve Bulgaristan’daki faaliyetlerinin fahri yardımcıları Ivanov ve Bonev çifti Istanbul’da geçirdikleri tatil dönüşü şehrimizdeki bir kaç saatlerini gazetemize ayırdılar.   

Görüşmede, her iki ülkedeki global krizin etkileri masaya yatırıldı.

Kahkaların ve neşenin hiç eksik olmadığı ziyaret konuklarımızın öğrendikleri sınırlı Türkçe ile keyifli bir söyleşiye dönüştü.

Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öznur Tüzün ziyaretle ilgili olarak şunları kaydetti; “Trakya ve ülkenin dört bir yanına varan basın organlarımızın yanı sıra, Öznur Yapı A.Ş. olarak balkanlara açılan bir ticari faaliyet içerisinde de bulunuyoruz.

Elbette bu faaliyet uzak noktalara değil de, öncelikle komşu ülkemiz olan, neredeyse aynı havayı solduğumuz, aynı suyu içtiğimiz Bulgaristan ile gerçekleşecektir diye düşünmüş, ve komşumuzla uzun bir süredir devam eden faaliyetlerimizi hızlandırmıştık. Işte bu çalışmalarımızın ve yatırımlarımızın en büyük destekçileri de bizleri unutmayarak buraya kadar geldiler ve gazetemize hoş bir ziyarette bulundular.

Varna’daki Ekonomi Üniversitesi Rektörü Stefko Ivanov’un oğlu Ivan Ivanov ve eşi Pavlina Ivanov ile Iş adamı Grigory Bonev ve eşi Svetla Bonev ziyaretleri ile bizleri mutlu ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve kapılarımızın onlara her zaman açık olduğunu bir kez daha belirtiyoruz.”

Bulgaristanlı misafirlerimiz ise Tüzün ile görüşmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kırklareli’ni çok sevdiklerini ve sık sık ilimizi ziyaret ettiklerini belirttiler.

Grigory Bonev ve eşi Svetla Bonev geçen yıl Iğneada’da tatil yaptıklarını hatırlatarak, bölgenin Bulgarlar için de cazip bir tatil beldesi olduğunu sözlerine eklediler.

Ziyaret daha sonra iyi dileklerle son buldu.