"Komutanımız, Türk Askeri tabirinin çağrışımlarının hepsini şahsında barındıran bir kardeşimizdir"

'Komutanımız, Türk Askeri tabirinin çağrışımlarının hepsini şahsında barındıran bir kardeşimizdir'

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, emekliye ayrılan Il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Yazıcı'ya veda yemeği verdi.

Polis Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Vali Aydoğdu;

"Devlet memuru şehirleri süsleyen yolcudur. Şehirlere ayrı bir çeşni katar. Devletin memur kavramı, memurun tayin kavramı var ve kamu hizmeti diye bir kavram var. Tabi bu modern zamanla birlikte, buna emeklilikte eklendi. Çok sevgili komutanımızla ancak 10 gün çalışabildik. Ancak gördüğüm kadarıyla, askerliği sadece bir üniforma olarak değil, ruh olarak ta benimsemiş, Türk Askeri tabirinin çağrışımlarının hepsini şahsında barındıran bir kardeşimizdir. Hem Kırklareli'mizden uğurluyoruz, hem de devlet hizmetinden sivil hayata, memleketine uğurluyoruz.

Kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz, saadetler temenni ediyoruz. T

ürkiye Cumhuriyeti Devletine, memurluk yaptığı müddetçe, Türk Milletine hizmet ettiği müddetçe, gördüğüm kadarıyla milletin takdirini kazanacak bir mevkide, Devletimizin de devlet memuru sıfatına herhangi bir gölge düşürmeyecek kardeşimizdir." Dedi.

Vali Aydoğdu yaptığı konuşmanın ardından Kıdemli Albay Kemal Yazıcıya hizmetlerinin anısına plaket ve hediye verdi.

Emekliye ayrılan Il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Yazıcı'da yaptığı konuşmada;

"Sayın Valim, yoğun programınız arasında benim hem meslekten, hem de Kırklareli'nde ki görev süremden ayrılmam nedeniyle nazik anlayışınız beni memnun ve mütenazır etti. Şükranlarımı sunuyorum.

Herkese arz-ı veda ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.