"Kongrelerimiz iktidara yürüyüşümüzün ilk adımıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Şaban Savaşan yapılan ilçe kongreleri ile iktidara doğru emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli ilçe kongrelerini teker teker yapıyor. 12 Temmuz 2009 Pazar günü yapılacak olan Vize İlçe Kongresi ve 26 Temmuz 2009 Pazar günü yapılacak olan Kırklareli Merkez İlçe Kongresi’nin ardından Ağustos ayı içerisinde MHP Kırklareli İl Kongresi gerçekleştirilecek.
Yapılan bu kongreler ile MHP’nin iktidara doğru emin adımlarla ilerlediklerin belirten MHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Şaban Savaşan şunları kaydetti:
“Pazar günü yapacağımız Vize İlçe Kongremiz ve 26 Temmuz 2009 tarihinde gerçekleştireceğimiz Kırklareli Merkez İlçe Kongrelerimiz ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidara taşıma misyonu sorumluluğu olan yönetim kadrolarını oluşturuyoruz. Bu kongrelerde görev alan arkadaşlarımız erken veya zamanında yapılacak olan Genel Seçimler için yapılacak olan çalışmalara öncülük edeceklerdir.
Bugüne kadar yapılan kongrelerimiz büyük katılım ve coşku ile gerçekleştirilmiş bu da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarın tek alternatifi milletin tek umudu olduğunu göstermiştir. Parti yönetimlerinde görev alan arkadaşlarımız ehliyetli, liyakat ve temsil kabiliyetleri yüksek arkadaşlarımızdır. 26 Temmuz 2009 Pazar günü yapılacak olan Kırklareli Merkez İlçe Kongresi ile akabinde yapılacak olan İl Kongresi’nde görev almak isteyen ilkeli ve dürüst insanları MHP çatısı altında toplanmaya bekliyoruz. Herkesi kucaklayan yönetimleri oluşturacağız ve tek başına iktidar yürüyüşünü başlatacağız.” (s)