KSIAD aylık sohbet toplantılarının ilkini gerçekleştirdi

KSIAD aylık sohbet toplantılarının ilkini gerçekleştirdi

Kırklareli Sanayicileri ve Işadamları Derneği tarafından geçtiğimiz Perşembe akşamı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda planlanan ilk sohbet toplantısı gerçekleşti.

Kırklareli Sanayicileri ve Işadamları Derneği tarafından aylık olarak geleneksel hale dönüştürülmeye çalışılan toplantıların ilkinde Kırklareli'nde Sınai kalkınma mevcut durum ve sorunlar masaya yatırıldı.

 Saat 20.00'da başlayan toplantıya Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve yönetimi, KISIAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Kadaifçi, Saray Bisküvi A.Ş Süleyman Koyuncu, Örtek A.Ş Ibrahim Kul, Ro-Yal Çorap Lütfü Söylemez, A.C.T Tekstil Kemal Gürbüz, C.T Tekstil Recep Yazan, Alezer Süt Ürünleri Cemil Alkan, Yalkim Yalıtım Bülent Gözlüklü'nün yanı sıra diğer sanayici ve iş adamları katılım gösterdiler.

Kırklareli Sanayicileri ve Işadamları Derneği Başkanı M. Sinan Kadaifçi başkanlığında gerçekleşen toplantıda bir açıklama yapan Kırklareli Sanayici ve Iş Adamları Derneği Başkanı M. Sinan Kadaifçi "Kırklareli Sanayicileri ve Işadamları Derneği olarak başlattığımız ve geleneksel hale dönüştürmeyi umduğumuz aylık sohbet toplantılarının ilkini bu akşam gerçekleştiriyoruz. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürü bir borç biliyoruz.

Toplantımızın amacı davet edilmiş bulunan sanayici dostlarımızla Kırklareli'nde sanayi kuruluşlarının mevcut durumu, ekonomik kriz ortamında yaşanan sorunları, varsa gelecekte Kırklareli'ne planlanan yatırımları, Kırklareli'nde üretim konusunda yaşadıkları avantaj veya dezavantajları paylaşarak, Kırklareli'mizin kalkınması yolunda sanayicilerimizin görüş ve yorumları ışığında bir yol haritası çizmeye çalışmaktır. Sanayicilerimizin bilgi birikimiz ve tecrübelerini güzel şehrimiz için en iyi şekilde kullanmanın yollarını hep beraber arayacağız.

Derneğimizce düzenlenen sohbet toplantıları muhtelif konularla ve şehrimizin ekonomik hayatının önde gelenleriyle aydan aya devam edecektir. Tüm katılımcı dostlarımıza teşekkür ediyoruz." Dedi.