KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol; "Krizleri aşmanın en iyi çaresi dayanışmadır"

KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol; 'Krizleri aşmanın en iyi çaresi dayanışmadır'

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, geçtiğimiz Salı akşamı bir iftar yemeği düzenledi.

Edirne yolu üzerindeki Polis Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemek öncesi davetlileri, Oda Başkanı Burhan Üstünkol ve oda yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladılar.

Davetlilerin gelmesiyle birlikte iftar yemeğine geçildi. Üstünkol’un ev sahibi konumunda oturduğu protokol masasında; Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Üniversite Genel Sekreteri Ergün Erbay, Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Kırklareli Ticaret Borsası meclis eski başkanı Orhan Çetintaş, Il Genel Meclis Başkanı Tuna Soykan yer alırken; davetliler de KSMMMO çalışanları, oda üyeleri ve diğer ilçelerden iştirak edenlerden oluşuyordu.

Polis evi personelinin gayretli çalışmaları neticesinde yapılan kusursuz servisle ve Kırklareli Sanatsevenler Derneği Başkanı Hakan Konyar’ın ‘ney’ tınıları eşliğinde yenilen leziz yemeklerin ardından, Oda Başkanı Burhan Üstünkol kısa bir konuşma yaptı. Üstünkol, iftar yemeğine iştirak edenlere teşekkürlerini sunarak; “Bilindiği üzere ülkemiz hem ekonomik yönden, hem de sosyal yönden büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Bunları aşmanın en önemli çarelerinden bir tanesi dayanışmadır.

Biz KSMMMO olarak bu dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediğimize inanıyoruz. Yemeğimize merkezden ve diğer ilçelerden katılarak, değerli meslektaşlarımıza omuz veren herkese teşekkür ediyorum. Iftar yemeğinin hepinize hayırlı olmasını ve ramazan bereketinin hepinizin üzerine olmasını diliyorum. Ramazan bayramını da aynı duygularla kutlamanızı temenni ediyorum.” dedi. Konuşmanın sonrasında yemek duası yapıldı. Duanın ardından davetliler birbirleriyle bol bol sohbet etme imkanı buldular.

KSMMMO’nun yemeği, aynı dakikalardaki konserle daha da renklendi. Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nu ziyarete gelen ve onun ricası üzerine sosyal tesislerdeki iftardan sonra birkaç eser seslendirmeyi kabul eden TRT sanatçısı Sami Aksu’nun bu konseri, kendisini izlemek üzere tesislerde iftara gelen emniyet personelinin yanısıra diğer davetlilerinde hoşuna gitti. 

Iftar organizasyonu Aksu’nun seslendirdiği parçaların ardından sona erdi.