KSMMMO, Türk Ekonomi Bankası ile bir kredi protokolü imzaladı

KSMMMO, Türk Ekonomi Bankası ile bir kredi protokolü imzaladı

Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (KSMMMO), Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde oda üyelerine kredi ihtiyaçlarına göre, uygun faiz oranları sağlamaya yönelik bir kredi protokolü imzaladı.

Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nda, dün saat 12.00’de gerçekleştirilen imza törenine; Oda Başkanı Burhan Üstünkol, Başkan Yardımcısı Eşref Şahin ve Sekreter Yavuz Genim ile TEB Kırklareli Şube Yöneticisi Ayhan Arslan ve TEB Işletme Portföy Yönetmeni Ali Can Küçüktaş katıldı.

İmzalanan bu protokol anlaşması ile banka, oda üyelerine kredi ürünlerinin faiz oranlarında indirim sağlamaya başladı. 

Protokol kapsamında, Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası üyeleri TEB'den uygun oranlarda POS temin edebilecek.

Imza töreninde bir konuşma yapan TEB Kırklareli Şube Yöneticisi Ayhan Arslan, "TEB Işletme Bankacılığı olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirlikleri bizim için büyük önem taşıyor. TEB olarak bu kurumların üyelerine destek vermek için çalışıyoruz. Onların hem bulundukları bölgeye, hem de ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına fırsat yaratmak en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Kırklareli'nin ticaret hayatına destek olacağına inanıyoruz. Biz de TEB olarak Kırklareli'nin ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Ilimiz Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol ise yaptığı açıklamada, amaçlarının; meslek mensubu oda üyelerine, ihtiyaçlarını gidermeleri bakımından kolaylık sağlayacak imkanlar yaratmak olduğunu kaydederek; “Bankamızın bu konuda bizlere ilgi göstermesi son derece memnuniyet vericidir. Bu gibi imkanları sadece meslek mensuplarımıza değil, mükelleflerimize de sunmak istiyoruz. Bu kapsamda, önümüzdeki süreçte bir dizi eğitim vermeyi istiyoruz. Çünkü mükellef, “Hangi banka, hangi sektörde, hangi teşviki veriyor?” bilemiyor. Bu yüzden, mükelleflerimize de yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Daha sonra, oda üyelerine birçok imkan sunan protokol sözleşmesi imzalandı. Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile yapılan anlaşma kapsamında kredi başvuruları TEB Kırklareli Şubesi'ne yapılabilecek.