KSMMMO Yönetimi Kırklareli Valisi Aydoğdu'yu ziyaret etti

KSMMMO Yönetimi Kırklareli Valisi Aydoğdu'yu ziyaret etti

Artvin Valiliği’nden Kırklareli Valiliği’ne atanarak göreve başlayan Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’ya “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretlerin biri de dün Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Saat 14.00’da Kırklareli Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Burhan Üstünkol başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Eşref Şahin, Oda Sekreteri Yavuz Genim, Sayman Şeniz Çetin, Üye Meral Öztürk ve Murat Sirke Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol gerçekleştirdiği konuşmasında “Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi olarak yeni görev yerinizde sizlere başarılar diliyoruz. Sizleri aramızda görmek, deneyimli bir Valilik makamımızın olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizler de Serbest Muhasebeciler Odası olarak sizlerin yanınızda olmaya, emirlerinizi almaya hazırız.” dedi.

Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol daha sonra oda binaları ve faaliyetleri hakkında Vali Aydoğdu’ya bilgi verdi.

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu da Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol ve yönetimine kendisini ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Vali Aydoğdu Kırklareli’nin coğrafi konum itibariyle, Iğneada ve Demirköy’ün Artvin ilinin bazı bölgelerine benzedeğini de sözlerine ekledi.

Vali Cengiz Aydoğdu'yu dün ayrıca, FEM Dershanesi Genel Müdürü, Lüleburgaz Işadamları Derneği(LIAD), Kırklareli Işadamları Derneği(KIAD), Üsküp Beldesi Belediye Başkanı, Sergen Beldesi Belediye Başkanı ve son olarak Ak Parti Kırklareli Il Yürütme Kurulu, makamında ziyeret ederek, Il Valiliği görevinde başarılar dilediler.

Vali Aydoğdu da Kırklareli'nde görev yapacağından dolayı çok mutlu olduğunu, Kırklareli halkı ile birlikte planlanan çalışmaların ve hizmetlerin yapılacağını belirtti.