Küçük Ezgi'den Vali Coş'a veda ziyareti

Küçük Ezgi'den Vali Coş'a veda ziyareti

Kararname sonucu Aydın Il Valiliği görevine atanan Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'a, vatandaşlar tarafından yapılan ziyaretler de sürüyor.

Her yaştan Kırklareli’liyi makamında ağırlayan Vali Coş’a son olarak, yaşı küçük ama Vali Coş'a olan karşılıksız sevgisi çok büyük olan Ayşe Ezgi Çilli tarafından bir veda ziyareti yapıldı.

Dün gerçekleşen veda ziyaretinde Vali Coş'un Kırklareli’den ayrılmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Hamdi Helvacı Ilköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Ezgi, Vali Coş’un gitmesini istemediğini söyledi.

Babası Bahadır Çilli ile birlikte Vali Coş'a veda etmek için ziyarette bulunan küçük Ezgi, ziyareti esnasında çiçekte hediye etti.           

Küçük Ezgi; “Sayın Valim ben sizi çok seviyorum. Ne olur Kırklareli’nden gitmeyin. Hiçbir Vali sizin yerinizi tutamaz.” diyerek buğulu gözlerle duygularını aktardı.

Vali Coş’ta küçük Ezgi'nin kendisinde çok ayrı yeri olduğunu ve onu hiç unutmayacağını söyleyerek hem kendisini hatırlaması için, hem de okuldaki başarılarından dolayı bir hediye takdim etti.

Küçük Ezgi’ye her zaman görüşecekleri sözünü veren Vali Coş, onu Aydın’a da beklediğini sözlerine ekledi.