Kültür Merkezi'nde "Furtuna"lı müzik şöleni

Kültür Merkezi'nde 'Furtuna'lı müzik şöleni

Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu’nun 24- 25 Mayıs tarihlerinde muhteşem bir müzik şölenine ev sahipliği yapması bekleniyor. 5 Mayıs Salı günü Kırklareli Belediye Meclisi’nde de ilk olarak görüşülen maddeye istinaden, Karacaibrahim Mahallesi Şahinler Sokak isminin yerine Kanuni Muzaffer Göksel Baktagir  ve Karakaş Mahallesi Bağlar Yolu Sokak’ın yerine de Avni Kemani Nedim Nalbantoğlu olmasına oy birliği ile karar verilmişti.

Bu maddenin kabul edilmesi ile Kırklareli Belediyesi tarafından 24 Mayıs Pazar günü resmi bir tören ile sokak isimlerinin değişikliğine gidileceği belirtildi.           

Bu kapsamda yapılacak törenlere Göksel Baktagir ve Nedim Nalbantoğlu’nun katılacağı bidirildi. Sokak isimlerinin değiştirilmesinin hemen akabindeki akşamı ise Kanun virtüozu Göksel Baktagir ile Keman virtüozu Nedim Nalbantoğlu’nun, Atina’nın önde gelen çello sanatçısı Yiorgos Kaloudis ve perküsyoncu Ruth Hill ile birlikte kurdukları “Furtuna” grubu Kültür Merkezi gösteri salonunda Kırklarelili’ler ile buluşacak.

Kırklareli Belediyesi’nin girişimleri ile düzenlenecek olan konser etkinlikleri 25 Nisan Pazartesi günü yine Kültür Merkezi salonunda Kırklareli Sanat Severler Derneği’nin düzenleyeceği müzik şölenine Kanuni Göksel Baktagir ile Kemani Nedim Nalbantoğlu’nun da eşlik edeceği güzel bir organizasyonun düzenlenmesi planlanıyor.