Kültür Merkezi Tiyatro dolu bir hafta geçirdi

Kültür Merkezi Tiyatro dolu bir hafta geçirdi

Dünya Tiyatrolar Haftası” nedeniyle; Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığı’nın düzenlediği, Tiyatro Kulübü’nün gerçekleştireceği etkinlikler Kırklareli halkının ve üniversite öğrencilerinin büyük beğenisini kazandı. 26 Mart Perşembe günü Lüleburgaz Kepirtepe Meslek Yüksekokulu’nun “Sevdalı Fidanlar” isimli oyunları ile başlayan etkinlikler, Kırklareli Sahne Oyuncuları’nın "Tiyatro Tiyatro'ya Karşı” adlı oyunları ile sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Kulübü Kırklareli Sahne oyuncuları "Tiyatro Tiyatro'ya Karşı” adlı oyunlarını 28 Mart Cumartesi günü Kırklareli Kültür Merkezi'nde sahnelediler. Okan Metin'in yazdığı ve yönetmenliğini Uğur Özkaya'nın yaptığı ‘Tiyatro Tiyatro'ya’ karşı Kırklareli halkı ve Kırklareli Üniversitesi gençliğinden büyük beğeni aldı. 

Kırklareli Sahne oyuncularından muhteşem final

Iki perdeden oluşan bu ilginç komedi ile genç tiyatrocular Kırklareli halkının ve Kırklareli Üniversitesi bünyesinde yer alan öğrencilerin gönlünde yer etmeyi başardılar. ‘Tiyatro Tiyatro'ya Karşı’ oyununda sevilen tiyatrocu Yiğit Evgar'da rol aldı. Sahne salonuna çıkması ile birlikte büyük alkış toplayan Yiğit Evgar, Kırklareli seyircisinden de tam aldı.  Kırklareli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tiyatro Kulübü Kırklareli Sahne oyuncuları "Tiyatro Tiyatro'ya Karşı” adlı oyunlarını sergiledikten sonra grubun kendi bestelediği ve yazdığı şarkılarını söyleyerek güzel bir final yaptılar.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığı’nın düzenlediği, Tiyatro Kulübü’nün gerçekleştireceği etkinlikler kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Tiyatro Grubu, Babaeski Meslek Yüksekokulu Tiyatro Grubu ve Kırklareli Sahne Oyuncuları sergiledikleri oyunları ile büyük bir beğeni topladı.