Kulüpler Arası Masa Tenisi İl Birinciliği'ne Gençlikspor damgası

Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilciliği 2010-2011 faaliyet programında yer alan Minikler Kulüpler Arası İl Birinciliği Müsabakaları Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.


HABER MERKEZİ
 Minikler Kulüpler Arası İl Birinciliği Müsabakaları’na 5 erkek ve 5 bayan takımı katıldılar. Bu turnuvada dereceye giren takımlar 09-10 Ekim 2010 tarihlerinde ilimizde yapılacak olan “Kulüpler Arası Minikler A Grubu İller Takım Müsabakaları”nda ilimizi temsil edecekler. Çoğu Marmara bölgesinden olmak üzere 17 İl’den gelen takımların mücadele edecekleri bu turnuvada ilimizin sporcuları da oldukça iddialı durumda bulunuyorlar.
Minikler Kulüpler Arası İl Birinciliği Müsabakaları’na ilimiz merkez ve Lüleburgaz’dan 5 erkek ve 5 bayan takımı katıldı. Turnuvada Erkeklerde ve Bayanlarda 1. olan Gençlikspor turnuvaya damgasını vurdu. Son iki yılın Bayanlarda Marmara Bölge Şampiyonu 2009-2010 yılının da Türkiye Şampiyonu olan Gençlikspor Takımı’nın önemli oyuncularının bir üst kategoriye geçmelerine rağmen alttan gelen sporcularla İl Birincisi olmaları alt yapıya verilen önemin bir göstergesi olarak çalıştırıcılarımızı çok sevindirdi. Ayrıca Kırklareli Spor İhtisas Kulübü’nün Minik sporcuları da oynadıkları oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandılar. Tümü 2000 ve üstü doğumlu olan sporcularımız teknikleri ile herkesin büyük beğenisini kazandılar.
Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilcisi Soner Polat turnuva ile ilgili olarak şunları kaydetti:
“Kırklareli Masa Tenisi bildiğiniz gibi Türkiye’nin ilk 4’ünde yer almaktadır. Liglerde ve Türkiye Şampiyonaları’nda geçen yıl oldukça başarılı bir grafik çizen ilimiz sporcularına yeni katılan sporcuların mücadele ettiği bu turnuva onların spor hayatlarının dönüm noktalarından biridir. Çünkü yıllardır ablalarını ağabeylerini bekleyerek onların bir üst kategoriye geçmeleri ile takımlarda kendilerine yer buldular ve bu yerlerini sağlamlaştırmak için de ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Hem kızlarda hem erkeklerde Tüm rakiplerini yenerek İl Birincisi oldular. Bugün il birincisi olan sporcularımız ilerde Türkiye ve hatta Avrupa şampiyonluğuna kadar gideceklerdir, sadece idman düzenini bozmayacaklar ve verilenleri aynen uygulayacaklar. Böylece ilimizi ve ülkemizi her platformda temsil edeceklerdir. İlimiz zaten Minikler Türkiye Şampiyonu, Yıldızlar Türkiye 4.sü, Gençler Türkiye 5. ve 1. lig de alt yapı ile oynayan nadir ilerden biri olarak başarılarını sürdürmektedir. Bu sene bu çıtayı daha da yükseltmek en büyük dileğimiz inşallah bunu da başaracağız. Ben turnuvalarımıza katılan tüm sporculara başarılar diliyor velilerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvada ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ümmühan Bulut ve öğrenci velilerimiz ile hakemlerimiz verdiler.
Turnuva’da şu takımlar dereceye girdi:
* Minik Bayanlar:
1. Kırklareli Gençlikspor
2. Lüleburgaz Tikveşlispor
3. Lüleburgaz Özel Esen Tıpspor
4. Kırklareli Spor İhtisas Kulübü
* Minik Erkekler:
1. Kırklareli Gençlikspor
2. Lüleburgaz Tikveşli (A)
3. Lüleburgaz Tikveşli (B)
4. Lüleburgaz TEK Santralsopr (s)