Kurumlar Arası Lig, 11 Ocak'ta başlıyor

Kurumlar Arası Lig, 11 Ocak'ta başlıyor

Kırklareli Masa Tenisi Il Temsilciliği bir ilke daha imza atarak ilimizde bulunan kurumların katılımı ile oluşturduğu Masa Tenisi Kurumlar Arası Ligi uygulamaya koyuyor. Yaklaşık 12 kurumun katılımı ile başlayacak olan lig Masa Tenisi’ne gönül veren büyüklerimizin de salonlarda yarışmalara katılmasıyla ayrı bir güzellik kazanacak.

Masa Tenisi Il Temsilcisi Soner Polat Kurumlar arası Masa Tenisi Ligi ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bizler atalarımızın söylediği gibi ‘Bir Toplumu Eğitmek Istiyorsan Önce Dedelerinden Başlayacaksın’ sözünden hareketle bu ligi kurmaya karar verdik ve bu sene bir ilk olduğundan dolayı da gerekli ilgiyi gördük. Büyükler eğer salonlara gelirlerse, ilerde onların çocukları da salonlara gelecek ve toplumumuz bilgisayar ve televizyonun başında uyuyan bir toplum olmaktan çıkıp, aktif dinamik zeki ve seri bir toplum haline gelecektir.

Gençlerimiz cafelerde değil, spor salonlarında zaman geçirirlerse sağlıklı bir nesil gelecek demektir. Çocuklarımız sürekli okulda, dershanede oldukları için, sosyal olarak yapacakları pek aktivite kalmıyor. Spor onların daha sosyal olmalarının yanında, aktivite olarak da sağlıklı olmalarına katkıda bulunuyor. Biz herkesin üst düzey sporcu olamayacağını da biliyoruz. Ama üst düzey olanlar ilimizi çeşitli kategorilerde temsil edecek. Diğerleri de kendileri için spor yaparak gittikleri ortamlarda bu özellikleri ile kendilerine yer bulacaklardır.

Kurumlar arası Masa Tenisi Ligini organize etmemizde bizlere yardımlarını esirgemeyen Il Müdürümüz Sayın Ata Karataş’a, Şube Müdürlerimiz Süleyman Çetin ve Metin Delmecioğlu’na ve il Müdürlüğümüz personeline sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Turnuvaya katılacak olan kurum takımları şunlardır;

Özel Esen Iç Hastalıkları Merkezi, Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Trakya Cam Oto Cam, Ölçüsan A.Ş., Lotus Giyim (A), Lotus Giyim (B), Lüleburgaz’dan Il Milli Eğitim Müdürlüğü, Il Sosyal Güvenlik Kurumu, Il Orman Işletme Müdürlüğü ve Kırklareli E Tipi Cezaevi.

Bu turnuvaya katılan tüm kurum takımlarına başarılar diliyor ve Masa Tenisi Kurumlar Arası ligin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.

Masa Tenisi Kurumlar Arası Lig maçları 11 Ocak 2009 tarihinde ilk hafta maçları ile başlayacak il ve federasyon faaliyetleri doğrultusunda Pazar günleri devam edeceklerdir. Tüm halkımızı Pazar günleri ilimiz spor salonunda yapılacak olan lige bekliyoruz.”