LAFOD'nden Kula Köyü sergisi

LAFOD'nden Kula Köyü sergisi

Lüleburgaz Amatör Fotoğrafçılar Derneği(LAFOD) ilimiz Kofçaz Ilçesine bağlı en otantik köylerinden olan Kula Köyü’nde yılın dört mevsimi boyunca çekilen fotoğraflardan sergi açtı. Kırklareli Merkez İlçe Tren Garı Binası’nda 15 Temmuz Çarşamba akşamı açılan ve ortak katılımlı bir şekilde gerçekleştirilen Kula Köyü Fotoğraf Sergisi’nde, 65 adet birbirinden güzel eser yer alıyor.    

Açtığı sergi ve yaptığı fotoğraf gezisi etkinlikleri ile Trakya’nın en çok  tanınan fotoğraf sanatı derneklerinden olan LAFOD, Kula Köyü Fotoğraf Sergisi ile bir kez daha beğeni topladı. Daha önce LAFOD tarafından Kula Köyü kahvehanesinde açılan fotoğraf sergisi ise Kırklareli’de fotoğraf sanatı adına bir ilki yaşatmıştı.

LAFOD Başkanı Özcan Çeltikli önderliğinde daha önceleri Kula Köyü’ne yapılan çok sayıda fotoğraf gezisinden ortaya çıkan karelerin görsellendiği sergide yurdun muhtelif yerlerinden de fotoğraf sanatçılarının Kula Köyü’nden çektiği kareler yer alıyor. Tamamen mütevazı bir biçimde sergilenen birbirinden güzel 65 eserin önümüzdeki Çarşamba gününe kadar, 12:00- 21:00 saatleri arasında gezilebileceği belirtildi.