LİAD Kadın Komisyonu'ndan "Tecrübe Aktarımı Programı"

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) bünyesinde bulunan girişimci Kadınlar Komisyonu üyelerine 'Tecrübe Aktarımı Programı' düzenledi. 'Tecrübeler Paylaştıkça Büyür' Sloganı ile yapılan programa konuşmacı olarak HSBC Müdürü Şükran Gültekin katıldı.

HABER MERKEZİ
Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) bünyesinde bulunan girişimci Kadınlar Komisyonu üyelerine “Tecrübe Aktarımı Programı” düzenledi. “Tecrübeler Paylaştıkça Büyür” Sloganı ile yapılan programa konuşmacı olarak HSBC Müdürü Şükran Gültekin katıldı.
LİAD Dernek Merkezi’nde yapılan kahvaltılı programda Şükran Gültekin müdür pozisyonuna kadar yaşadığı tecrübelerini anlattı. “İnanmak ve sabır benim için en büyük dayanak oldu” diyen Gültekin; “Biz kadınların iş dünyasında olması iş dünyası adına da çok önemli. Ben sıfırdan başlayarak ve çok severek şu an ki pozisyonuma ulaştım. Genelde bizim kadınlarımızda kendine güven konusunda sıkıntı var. Kafa olarak bu zamana kadar ev kadını olmaya kurgulanmış bir geçmişimiz var. Kadın her türlü zorluğu aşabilecek yapıdadır diye düşünüyorum. Önce kafa yapısında reform yaparsa ve sabırla üstüne giderse birçok başarıya imza atabilir. İş dünyasına kadın eli değmeli cümlesi çok güzel bir ifade. Kadının olduğu yerde işler biraz daha değişiyor. Kadınlar olarak iş dünyasına katabileceğimiz çok şey var diyorum.  LİAD bünyesinde var olan bu çalışmayı basından yakından takip ediyorum. Lüleburgaz da var olan bir eksikliği dolduruyorsunuz. Her zaman sizlerle olmaktan memnun olacağım” dedi.
Program öncesinde konuşma yapan Liad kadın komisyonu başkanı Şükran Erçetin ise; “LİAD Girişimci Kadın Komisyonumuz olarak amacımız üye kadınlarımızın bilgi ve birikimini artırmak. Onlara cesaret verme adına tecrübeli kişilerle buluşturarak tecrübelerinden yararlanmak. Bu amaçla bu kahvaltıda bir araya geldik. Verimli olmasını temenni ediyorum. Komisyon olarak bu tarz çalışmalarımız devam edecek” dedi. (Savaş Eskici)