Limanköy'de Makina Nakışları ve Boyama Kursu sergisi açıldı

Limanköy'de Makina Nakışları ve Boyama Kursu sergisi açıldı

Demirköy Halk Eğitim Merkezi’nde öğretmen Ferhan Duru tarafından verilen ve 4 Aralık 2008 tarihinde açılan “Makina Nakışları ve Boyama” kursu, 1 Haziran itibariyle sona erdi. 17 kursiyerden oluşan ekip, kursun bitmesine müteakip bir sergi açarak eserlerini katılımcılarla paylaştılar.

Limanköy beldesinde açılan sergiye; Iğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Demirköy Cumhuriyet Savcısı A. Hadi Okulevi, Hakim Mehmet Hazan, Ilçe Milli Eğitim Müdürü Basri Özbaş, Halk Eğitim Müdürü H. Sercan Yaylaç, Il Genel Meclis Üyeleri Salahattin Birkaya ve Saffet Üresin, Iğneada Jandarma Karakol Komutanı J. Bçvş. Mehmet Bozkurt, Iğneada Mahalle Muhtarları Recep Uğurlu, Ertan Öztorun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 14:00’da açılan sergi öncesi saygı duruşu yapıldı ve Istiklal Marşı’mız okundu. Daha sonra segiye yönelik konuşmaların gerçekleştiği program, serginin açılışı ile devam etti. Katılımcılar büyük bir dikkatle sergiyi gezerken, kursiyerler de yapılan eserlerin oluşum süreci hakkında kısa bilgiler verdiler. Oldukça beğeni toplayan sergi sonrası kursiyer bayanlar tarafından katılımcılara ızgara balık, salata, baklava ve meşrubattan oluşan yemek servisi ikram edildi.