Lise öğrencilerimizin projeleri Türkiye Finali'nde

 Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada '2008/2009 İstanbul 6. Bölge Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Kurumları Arası Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda derece alan 2 Lisemizin Türkiye Finalleri'ne gitmeye hak kazandıkları bildirildi.


“2008/2009 İstanbul 6. Bölge Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Kurumları Arası Proje Tabanlı Beceri Yarışması”nda derece alan 2 Lisemizin Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazandı.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“2008/2009 İstanbul 6. Bölge Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Kurumları Arası Proje Tabanlı Beceri Yarışması”nda ilimizi temsil eden Kırklareli Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi ile Kırklareli Sağlık Meslek Lisesi İstanbul Bölge 2’ncisi, Kırklareli Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi İstanbul Bölge 3’ncüsü olarak Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazandılar.”
Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazanan okulların Grup, Proje Adları ile Öğretmenleri ve Öğrencileri şu şekilde açıklandı:
* Kırklareli Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinde Verimlilik Grubu’nda “Trafik Öğretmeni” Projesi ile İstanbul Bölge 2’ncisi oldu. Projenin öğretmenliğini Özer Cirit yaparken Duhan Bayrak, Kadir Özdaş, Haldun Efe Pehlivan, Çağrı Yerlikaya isimli öğrenciler yer aldı.
* Kırklareliu Sağlık meslek Lisesi Sağlık hizmetlerinde Verimlilik Grubu’nda “Çikolang (Çikolatalı Dil Basacağı)” Projesi ile İstanbul Bölge 2’ncisi oldu. Projenin öğretmenliğini Hakime Emel Esim yaparken Buse Çeviker, Dursun Ünal, Arif Tomruk, Melis Gökduvan isimli öğrenciler yer aldı.
* Kırklareli Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Hizmette Verimlilik Grubu’nda “Benim Dünyam” Projesi ile İstanbul Bölge 3’ncüsü oldu. Projenin öğretmenliğini Hacer Şahinel yaparken Efsane Fıçıcıoğlu, Esra Büyükyeğen, Ece Pey isimli öğrenciler yer aldı. (s)