Lüleburgaz ANAFEN'de sınav heyecanı

Geçtiğimiz hafta sonunda ANAFEN Dershanelerinin Lüleburgaz Şubesinde hareketli ve heyecanlı günler yaşandı. İki gün yapılan eden sınavlara yoğun ilgi vardı.

Lüleburgaz ANAFEN’de festival havası içerisinde yapılan sınavlar, aynı zamanda gelen velileri bilgilendirme açısından da önemli bir görevi yerine getirdi.
Çocukları sınava girdikleri saatlerde, veliler de eğitim konusunda slâyt ve bilgisayar destekli verilerden istifade edilerek bilgilendirildi.
ANAFEN Dershanesi Lüleburgaz Şube Müdürü Fatih Balcan bununla ilgili: ‘’Eğitime verdiğimiz önemi ifade etme adına Lüleburgaz genelinde bir sınav yaparak, önümüzdeki öğretim yılı için velilerle beraber olma adına böyle bir etkinlik düzenledik. Yaklaşık 3.000 civarında katılım oldu. Bu sayı Lüleburgaz’ımızın eğitim için de bir gösterge olmuştur. Üniversite öğreniminin başlangıcı olan bu seviyeleri; Lüleburgaz’ımız adına umut ve sevinci bir arada buluşturmuştur. Öğrencilerimizin arzu ve isteği kadar velilerimizin de olaya ciddi bir şekilde yaklaşımı bu başarıyı yukarıya çekmektedir.
 Hatasız ve sorunsuz bir şekilde bu etkinliği hazırlayan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.
Geleceğine sahip çıkma adına; yarınına yapılan en büyük yatırımın, çocuğun eğitimine ve okumasının bilincinde olan bütün velilerimize de bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Lüleburgaz aydınlık yarınını hazırlamak adına eğitime büyük önem vermektedir” diye konuştu. (ha)