Lüleburgaz'da AK Partili kadınlar ev ev geziyor

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığının kadın yöneticileri, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine başladılar.

     Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Cengiz Konca'nın eşi Esra Konca ile parti teşkilatı yöneticileri İlknur Ulu, Seyhan Kaya Çetinbaş, Meltem Durmuş ve Fatma Aşınmaz, Siteler Mahallesi'ndeki evleri dolaşarak, vatandaşlardan yerel seçimlerde destek istedi.
     Yerel seçimlerde partilerinin belediye başkan adayının inşaat mühendisi Cengiz Konca'nın olduğunu belirten kadınlar, yaptıkları konuşmalarda, seçimi kazanmaları halinde Lüleburgaz'ın çehresinin değişeceğini söylediler.
     İlknur Ulu, Ötüm Sitesi'de oturan Tülay Sevinç'in evine yaptıkları ziyarette, Konca'nın, belediye başkanı seçilmesi halinde sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra alt yapı çalışmalarına da ağırlık vereceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     ''29 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Lüleburgaz'ımızın geleceği için oylarınıza talibiz. Başkan adayımız Konca'nın, oyun alanları ve kadınların spor yapabileceği parkların sayısını artırmak, sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık vermek, semt pazarları kurmak ve hıdrellez eğlenceleri düzenlemek gibi projeleri var. İlçede hala çamurdan kurtulamadık, Konca'nın iş başına gelmesiyle Lüleburgaz çamurdan kurtulacak. Adayımıza görev verdiğiniz takdirde Lüleburgaz kazanacak.''