Lüleburgaz'da "Krize Çözüm Kurultayı"

Lüleburgaz'da 'Krize Çözüm Kurultayı'

Ulusal Kanal Trakya Temsilcisi Halil Göçen, Lüleburgaz’da “Krize Çözüm Kurultayı” düzenleneceğini söyleyerek, şu açıklamaları yaptı:

“Emperyalizme bağımlılık sonucu ulusal sanayimiz, tarımımız, hayvancılığımız, esnafımız çökertilmekte ve milyonlarca işçimiz işsiz kalmaktadır. Bu gidiş ekonomik ve sosyal çöküşü getirmekte ve ulusal bütünlüğümüzü tehdit etmektedir. Milli sanayici, esnaf, köylü, işçi ve tüm milli kesimlerin biraraya gelerek ortak bir program oluşturmaları ihtiyaç olmuştur. Bu amaçla düzenlenen krize çözüm kurultayına güç vermenizi, katılmanızı bekliyoruz. 

19 Haziran Cuma günü Kongre Meydanı Ata Iş Merkezi zemin katta Aşkiye Neşet Çal sahnesinde düzenlenecek olan kurultay saat 15:00’da başlayacak.

Açılış konuşmasını Halil Göçen’in yapmasının ardından, Ulusal Kanal Program Yapımcısı Erdal Demirkıran’ın yöneteceği oturuma geçilecek. Oturumun konuşmacıları da; ODTÜ Öğr. Görv. Yıldırım Koç, DPT emekli uzmanı Haluk Dural, Kristal Iş Trakya Şubesi Başkanı Habib Çalışkan, Eğitim- Iş Kırklareli Şubesi Başkanı Hayri Girgin, Bağımsız Tarım- Orman ve Çevre Sendikası Genel Sekreteri Göksal Çidem ve Trakya Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Erdal Ilgü olacak.