Lüleburgaz'da Ramazan Bayramı'nda Mezarlıklara Ring Sefer!

Lüleburgaz Belediyesi, Ramazan Bayramı Arifesi, birinci ve ikinci günlerinde Yeni Mezarlık ve Eski Mezarlık'a ring seferler düzenleyecek.

Lüleburgaz Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde Yeni Mezarlık ve Eski Mezarlık’a gerçekleştireceği otobüs seferlerini güncelledi. Seferler Ramazan Bayramı Arifesi ile bayramın birinci ve ikinci günleri gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek sefer bilgileri ise şöyle: 1 Mayıs 2022 Arife günü: 11.00 ile 17.00 saatleri arası, 2 Mayıs 2022 bayramın birinci günü: 07.00 ile 16.00 saatleri arası, 3 Mayıs 2022 bayramın ikinci günü: 11.00 ile 16.00 saatleri arası.

Gerçekleştirilecek mezarlık seferlerinin güzergahları ise şu şekilde paylaşıldı: 1. Otobüs Güzergahı: Sokollu Mehmet Paşa Cami –  Terminal – Eski Mezarlık – Üst geçit Işıklar – Nokta – Emniyet Işıklar – Total Benzinlik – Yeni Sanayi – Yeni Mezarlık. 2. Otobüs Güzergahı: Sokollu Mehmet Paşa Cami – Terminal – Eski Mezarlık – Üst geçit Işıklar – Kurtuluş Camii – Emniyet Işıklar – Total Benzinlik – Yeni Sanayi – Yeni Mezarlık.