Lüleburgaz'daki MHP'liler kahvaltıda buluştu

Lüleburgaz'da MHP'liler, bir restorantta düzenlediği kahvaltı ile partilileri ile buluştu.

Kahvaltıda konuşan MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat İskender, “29 Mart ülkemizin geleceğini emanet edeceği siyasi kadroları belirleyecek farklı siyasi anlayışlar arasındaki tercihini ortaya koyacaktır. Vatandaşımız 29 Mart’ta hem yerelde hem genelde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve geleceğine sahip çıkacaktır” dedi.
“Bu güçlü beraberliğin burada bir sabah kahvaltısında bir araya gelmesinin sebeplerinden biri bilindiği üzere ülkemiz yaklaşık 35 gün sonra hem yerel hem de il genel seçimlerine gidecektir. Takvim işlemeye başlamış siyasi partilerimiz de çalışmalarına başlamıştır” diyen İskender, şunları söyledi;
“Her siyasetçi vatandaşımıza karşı siyasi ve ahlaki sorumluluğunu yerine getirmekle yükümlüdür.
Milliyetçi hareket mensupları bu süreçte siyaseti kirletecek hiçbir davranışın içinde olmayacaktır. Lüleburgaz’da siyaset kültürüne kazandıracağımız siyasi düzey, temiz siyaset ve ölçülü üslup anlayışına uygun olarak seçim döneminde bu değerlerin de öncülüğünü yapacaktır. Milliyetçi hareketliler bu imtihandan başarı ile çıkacaktır. Hem belediye başkanı seçimi hem de il genel meclisi üyelerinin seçiminde vatandaşlarımız tercihlerini bizlerden yana kullanacaklardır. Lüleburgaz unutulmuş, köreltilmiş, marka kent olmaktan uzaklaşmış adeta üzerine kara bulutlar çökertilmiştir.
Geleceğimiz; çocuklarımıza bu günün sorunlarını çözmeden yarına taşınmış bir Lüleburgaz bırakmayacağız. Bu şehri unutulmuşluktan çekip çıkaracak iyi planlanmış, temiz, aydınlık, yaşanabilir, güvenli, çağdaş bir Lüleburgaz bırakacağımıza, bunları sizlerle ve vatandaşımızın bizi tercihi ile başaracağımıza inanıyorum.
İlçemizde seçimlere iddialı olarak dört siyasi parti hazırlanmaktadır. Artık Lüleburgaz’ı tapulu arazisi kabul edenler ile iktidarın nimetlerini getireceğini vaad edenlere ve beni seçmezseniz “O” seçilir sopasıyla korkutup terazinin iki kefesi gibi iki kutuplu siyaset yapanlara DUR deme zamanı gelmiştir.
AKP iktidarının da alternatifi Milliyetçi Hareket Partisi, CHP’li mevcut Lüleburgaz Belediyesinin de alternatifi Milliyetçi Hareket Partisi’dir.
Hemşehrilerime çağrım o dur ki:
Lüleburgaz’da yıllardır oynanan oyunu bozacağız. Modası geçmiş, gayri medeni, yozlaşmış, hizmeti yalnızca kendi yandaşlarına yapan yönetimlerden Lüleburgaz’ımızı birlikte kurtaracağız.
Lüleburgaz 30 Mart sabahına yeni bir heyecanla, demokratik, dürüst ve ilkeli bir yönetimle uyanacak. Bunu birlikte başaracağımıza inancım tamdır.
Seçim startını buradan vermiş bulunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”. (sk)