Lüleburgaz DP'den eski ve yeni üyelerine birleşme çağrısı

Demokrat Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı adına gazetemizi ziyaret eden Demokrat Parti (DP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Orhan Akyıldız, eski ve yeni üyelerine birleşme çağrısında bulundu.

Demokrat Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı adına gazetemizin Lüleburgaz temsilciliğini ziyaret eden Demokrat Parti (DP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Orhan Akyıldız , ‘29 Mart 2009 Mahalli Seçimlerinde, Demokrat Parti olarak Lüleburgaz Halkımızın demokratik seçim yarışına genç, dürüst ve çalışkan ekibimizle hizmet etmek için hazırız” dedi.
“Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarımız ile demokratik seçim yarışındayız. Demokrat Parti olarak ilçemizdeki gücümüzü biliyoruz, daha da güçlü olmak için her düşüncenin paylaşılarak, konuşularak, tartışılarak ve sonunda bütünleşerek aşılacağına inanıyoruz” diyen Orhan Akyıldız; Tüm eski ve yeni partililerimizi Demokrat Parti çatısında birleşmeye davet ediyoruz. Seçimlerin ilçemiz siyasi partiler arasında hizmet yarışı anlayışı ile dostluk ve kardeşlik içinde sadece Lüleburgaz’a hizmet yarışı olacağına inancımız sonsuzdur. Bu duygularla seçime katılan tüm siyasi partilere çalışmalarında başarılar diliyoruz. Seçimlerin Lüleburgaz, Belde ve köylerindeki tüm halkımıza, Demokrat Partililerimize hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.
Demokrat Parti Belediye Meclisi üyeleri listesi şu isimlerden oluşuyor;
1.İzzet Gül 2.Murat Çapur 3.Feryal Çalışır 4.Erol Yörükoğlu 5.Mehmet Girgin 6.Yusuf Kahraman 7.Cenk Kuruoğlu 8.Zeki Uslu 9.Selçuk Ercan 10.Cumali Arısoy 11. Murat Nurtekin 12. Ahmet Yücel Kahya
Kontenjan Adayları ise 1. İsmet Karadöl 2. Murat Bayram 3. Coşkun Arık olarak açıklandı.(gk)