Lüleburgaz Fenerium mağazası açıldı

Lüleburgaz Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium Mağazası Lüleburgaz'da açıldı. Açılışta bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, flaş transfer değil takımın ihtiyacına yönelik transfer yaptıklarını söyleyerek, "Hoca, yönetim ve futbolcu uyum sağlarsa esas flaşlar o zaman patlar" dedi.

Lüleburgaz Fatih Caddesi'nde bulunan Fenerim Mağazası'nın açılışı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, Fenerbahçeli eski futbolcular Cemil Turan ve Selçuk Yula'nın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Açılışta bir konuşma yapan Asbaşkan Yenigün, "Hem altyapı okulumuzun hem de Fenerium mağazasının açılışını yaptık. Derneğimizin canlı olduğunu, güzel ve örnek dernek olacağını gördük, bu bizi sevindirdi. Çünkü biz taraftarlarla varız. Fenerbahçe hepimizin kulübü, herkes bulunduğu yerden mutlaka

katkı yapma görevi ve sorumluluğunu taşıması lazım, bunu da Lüleburgaz'da görüyoruz. Arkadaşlarımız canlı bir yönetim kurulu oluşturmuşlar. Yönetime iki tane de bayan yönetici almışlar. Başarılarını görmek istiyoruz, diğer derneklerimizin de daha da güzel atılımlar yapacağını biliyoruz ve beraber hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Yenigün, "Transfer komitemiz var, bizim bu konuda fazla bir şey söylememiz doğru olmaz. Transfer komitemiz çalışmalar yapıyor. Brezilyalı yeni transferlerimiz çok kaliteli ve mütevazi oyuncular. Fenerbahçe'de başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi.

Takımın ihtiyacına yönelik transfer yaptıklarını dile getiren Yenigün, "Biz kulübün ihtiyacını karşılamaya çalışırız, yoksa 'flaş' diyerek 'Takıma yaramayacak, uyum sağlamayacak birilerini almak doğru değil' diye düşünüyoruz. Flaş transfer değil takımın ihtiyacına yönelik transfer yaptık. Ama eğer bu oyuncular güzel oynarsa, uyum sağlarsa, hocası, yönetim kurulu ve futbolcusu uyum sağlarsa asıl flaşlar o zaman patlayacak" diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından mağazayı dolaşan ve alışveriş de yapan Asbaşkan Mithat Yenigün, Fenerbahçe taraftarlarına da bol bol imza dağıttı.