"Lüleburgaz'ın parasını Lüleburgaz için harcayacağız"

29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için bağımsız aday Cengiz Azman gazetemizin Lüleburgaz temsilciliğini ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için bağımsız aday Cengiz Azman gazetemizin Lüleburgaz temsilciliğini ziyaret ederek, projelerini anlattı.
Cengiz Azman, kente sahip çıkmanın uygarlık olduğunu belirterek Belediye Başkanı olduğunda yapacağı öncelikli projelerini şöyle sıraladı;  “Eğitime katkı bizim işimiz olacaktır. Bilimle buluşturmak için bilim merkezi oluşturacağız. Toplumun kreş ihtiyacı için kreş yapmak ve yapımlarını teşvik için çalışacağız. Önce insan, önce sağlık, hizmet alanı ve hizmet desteği vereceğiz. Bireylerin eğitimi için, toplum eğitim merkezi oluşturacağız. Yeşil çevre - Ağaçlandırma - Çocuk Parkı çalışmalarımız ön planda olacak. Doğal yaşama açılım için çiftçimizle aracısız buluşacağız. Doğanın dengesi, Doğal yaşamın gereği ilçemizdeki tüm hayvanların korunması ve sağlıklı yaşamı için gerekeni yapacağız. Kültürel zenginlik, farklılıkların paylaşımı ve hoşgörü merkezi olacağız. Sosyal sorumluluk kampanyaları düzenleyeceğiz. Kadın sorunu insanlık sorunudur, Kadın Meclisi’ni bu doğrultuda çalıştıracağız. Lüleburgaz’da müzikte var olan tüm potansiyeli aktif hale getireceğiz. Toplumsal değeri yaşatmak ve sunmak işini acil görev sayacağız. Emekliliğin ve yaşlılığın tatlı bir sosyal yaşam olması için, emekliler ve yaşlılar evi yaratacağız. Sosyal kültürel faaliyetlere katılımı sağlayacağız. Tüm engelleri
Engellilerle iç içe olarak aşacağız. Hepimizin bir engelli adayı olduğumuzun bilincindeyiz.
Toplu taşıma için (taksi-minibüs) modern duraklar yapacağız. Geleceğe yatırım tesisleşme ile olur. Sportif tesisleşmeye önem vereceğiz. Muhtarların önemini ve değerini biliyoruz, rahat hizmet alanları yaratıp iç içe çalışacağız. Pazarcılarımızı çağdaş bir şekilde çalışma şartlarına ve yaşama gücüne kavuşturacağız.
Otopark için radikal çözümler üreteceğiz. Altyapı mecburiyetimizdir, en kısa zamanda eksikleri tamamlayıp, gelişim hızımıza paralel çalışmaları sürdüreceğiz”.
Bağımsız aday Cengiz Azman “Kısacası Lüleburgaz’ın parasını Lüleburgaz için harcayacağız” diyerek konuşmasına son verdi. (gk)