"Lüleburgaz'ın sorunlarının sadece % 30'u giderildi"

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz belediye başkan adayı Feyzullah Çeralp ve İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu ve Belediye Meclis adayları kahvehane gezilerini yapmaya devam ediyorlar.

Kahvehane gezileri sırasında Lüleburgaz Halkına bilgiler veren Çeralp, yerel yöneticilerin belirlenirken partizanlık yapılmadan,  şahıslara oy verilmesi gerektiğini söyledi.
Çeralp, “ yerel yöneticiler göreve geldiklerinde seçildikleri siyasi partiyi unutup, tüm halkın temsilcisi olmalı ve görevlerini ayrım yapmadan sürdürmelidirler. Bu sebeple yerel yöneticiler seçilirken de partizanlık yapılmadan, şahısların yapabileceklerine ve kişiliklerine göre oy verilmelidir” dedi.
Lüleburgaz’ın son yirmi yıl içinde yapılan seçim vaatlerine bakıldığında, temel sorunları olduğunu fakat bu süre içerisinde bu bölümün sadece yüzde 30 luk kısmının gerçekleştiğini belirten Çeralp, geri kalan yüzde 70’lik kısmın ise hala sorun olduğunu dile getirdi. Bu sorunların çözüleceğini vurgulayan Çeralp, “ Lüleburgaz halkının bir tek lirasını bile 100 kere düşünmeden harcamayacağım ve sadece vaatlerde bulunan bir belediye başkanı olmayacağım” sözünü verdi.