Lüleburgaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları devam ediyor

Lüleburgaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın destekleri ile kurulan Hürriyet Mahallesi Güven Sokak'ta bulunan Karaca Mantı ve Ev Yemekleri Lokantası'nın açılışı 26 Mayıs Salı günü saat 11.00 de Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy tarafından yapıldı.

Açılış törenine Kaymakam Lütfullah Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Gökbayrak, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Hasan Kamacı katıldılar.
Kaymakam Gürsoy ve Karaca Mantı ve Ev Yemekleri Lokantası’nın işletmecisi Hacer Basiç iş yerinin açılışında kurdeleyi birlikte kestiler.
Açılışın ardından konuşan Kaymakam Gürsoy, “ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bu işyeri için iki yıl ödemesiz, 6 yılda sıfır faiz ile 6 eşit taksitte ödemek kaydıyla 14 bin liralık kredi yardımı yaptı.  Hacer Basiç’e yapılan bu destek ve bundan sonra ki yardımlar hanımlarımızın aile bütçesine katkı sağlaması için yapılıyor. Bayanların ev ekonomisine yardımcı olmaları için bu tür desteklerimiz devam edecektir” dedi.
İşletmeci Hacer Basiç ise lokantasında mantı, gözleme, sulu yemekler, su böreği, çiğ börek, döner,  hamburger, tost, tatlı ile meşrubat çeşitlerinin bulunduğunu söyledi. (gk)