Lüleburgaz Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı başladı

Lüleburgaz Ticaret Borsası'nın 10 Ocak Cumartesi günü Genel Kurul toplantısında Başkan ve yönetim seçimi için ilk aday listesi belli oldu.

Meclis üyeliği için seçimlere başvuruda bulunan üyeler gazetemizin Lüleburgaz Temsilciliğini ziyaret ederek listelerini açıkladılar.
Yapılan Ziyarette konuşan Sadettin Gören, bu göreve Lüleburgaz Ticaret Borsası’nın mevcut yönetiminin bazı hizmetlerini eksik buldukları için talip olduklarını ve kendilerinin seçilmesi durumunda daha iyi bir yönetimle eksik olan tüm hizmetleri sağlayacaklarını dile getirdi.
Açık Satış Salonu olmayan borsanın borsa olmadığını belirten Gören, seçildikleri takdirde ilk işlerinin açık satış salonu oluşturmak olacağını belirtti.
Saadettin Gören, listelerini şöyle açıkladı; Lüleburgaz Ticaret Borsası Meclis asil üyeliğine; Sadettin Gören, İsmail Hakkı Duman; Okandeniz Un ve Gıda San. Tic. A.Ş, Ahmet Baştürk, Küçük Arda Yapı San ve Tic. Ltd. Şti, Eşref Öğünç, Delta Gübre Tarım Ürünleri Gıda ve Makine San. Tic. Ltd. Şti, Başak Un Gıda İnşaat Malzemeleri İth. İhr.San. ve Tic. Ltd. Şti, Karacan Tarım Zahire Zirai İlaç Tohum ve Tarım Makineleri Pazarlama Dahili Ticaret- Mustafa Karacan, Serdar Beklen, Adem Nalbant, Yılmaz Gıda Tarım Ürünleri- Alper Yılmaz, S.S. Celaliye köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Ersin Yapa.
Meclis Yedek Üyelerinin ise; Ahmet Katrancı, Genç Girişim Tarım Lojistik Kaaryakıt Tic. LTd. Şti, Birgün Ticaret- Mehmet Dinçer Birgün, Köylüm Gübre ve Tarım Ürünleri Tic. Ve San. LTd. Şti, İbrahim Ödevim, Kuruoğulları Zahirecilik Gıda Ürünleri ve Mühendislik Hizmetleri Pazarlama, şenel Tarım Ürünleri- Salim Şenel, Yörük Ticaret- Şemsi Günay Yörük, Seçkin Ergin, Karlıoğlu Petrol-Zahire – Zirai İlaç ve Aletleri San. Ve Tic. Ltd. Şti, Unteks Gıda San. Ve Tic. AŞ, akburçlu Süt ve Süt Mamülleri San. Ve Tic. Ltd. Şti, S.S. Çeşmekolu Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Özlem Kuruyemiş- Hasan Şandır olduğu belirtildi. (sk)
.