Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O : 2 â€" 0 Atatürk İ.Ö.O

* Kırklareli Sentetik Çim Sahada dün saat 13.30'da Atatürk İ.Ö.O ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O final maçında karşı karşıya geldi. Maçı kazanan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O Şampiyon oldu.



HAKEMLER: Cüneyt Deniz, Ufuk Doymaz, Soner Mataş
LÜLEBURGAZ TİCARET ve SANAYİ ODASI İ.Ö.O: Çağtay, Tahir, Mert, Ogeday, Mert, Emre, Berker, Berke, Oğuz (dakika 55 Salih), Hüseyincan (Dakika 61Çağatay), Ahmet, Ali
YEDEKLER: Emre, Koray, Salih, Umut, Çağatay
KIRKLARELİ ATATÜRK İ.Ö.O: Anıl, İbrahim, B.Yasin, O.Emre, Yavuz, A.Arda, Gürkan, Melih, Alper (dakika 40 Şahin), M. Uğur, Akın(devre arası Mert(dakika 51 Tolga))
YEDEKLER: Hakan, F.Burak, Mert, Tolga, Emre, Emre Kısa, Şahin
GOLLER: Dakika 8 Ali, Dakika 35 Ali (Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O)
SARI KARTLAR: dakika 17 M.Uğur, dakika 61 A.Arda (Kırklareli Atatürk İ.Ö.O), dakika 25 Berke
HABER MERKEZİ
Maça hızlı başlayan Atatürk İ.Ö.O tek kale oynuyordu. Fakat İlk golü atan taraf Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O oldu. Aynı hızla devam eden maç ilk yarı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O üstünlüğü ile 1 dakika uzatmalar oynandıktan sonra sona erdi.
İkinci yarıya yine hızlı başlayan taraf Atatürk İ.Ö.O oldu. Yapılan hatalar sonucu ilk 15. dakikada 2. golü atan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O oldu. 2 – 0 öne geçen Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O maçı bu skorla bitirerek şampiyon oldu.
Maç bitimi şampiyon takıma şilti veren Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O Müdürü Alaaddin Paşa Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası İ.Ö.O Futbolcularına verdi. İkici olan Atatürk İ.Ö.O’na Tezer Zinet Atatürk İ.Ö.O Kalecisine şilti vererek takımları kutladılar. Takımlar birbirini tebrik ederek sahadan ayrıldılar. (ue)