Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri tekrar "Çarıkçı" dedi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri 24 Ocak Cumartesi günü sandığa giderek, mevcut yönetime devam kararını verdi.

12 Meslek grubunda temsilci seçimini yapan Lüleburgazlı sermayedarlar, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası önünde büyük kalabalık grupları oluşturdu.
Odanın yaklaşık Bin 700 üyesi bulunmakla birlikte, On iki ayrı meslek grubu odanın üyelerini oluşturmakta.
Sabah 09.00’da başlayan seçimler 17.00’ye kadar devam etti.
Seçime; yıllardır başkanlık yapan Naci Çarıkçı’nın grubu ile değişim grubu olmak üzere iki ayrı liste ile gidildi. Saat 17.00’da açılmaya başlanan sandıklardan 871 üyenin oylarından çıkan sonuç Naci Çarıkçı’nın listesine devam kararı çıktı.
Kullanılan oy miktarı olan 871 oyun 660’ını mevcut yönetim alırken, 211 oyu değişim grubu aldı.
Mevcut başkan Naci Çarıkçı’nın listesi 12 grupta da seçimleri kazandı. Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni meclis üyeleri şöyle;
Naci Çarıkçı, Hilmi Özhisar; Halit Büyükkoru, Sadettin Ermut, A.Ergin Okandeniz, Şerafettin Aras, Ömer Arda, Ahmet Büyükbüce, Hasan Tabak,Yusuf Pişkinoğlu, İlhami Cebelli,Gürel Balkan, Nurtaç Saraçoğlu, Şevket Muntaş,Ergün Yetim, Kadri Erol,Süleyman Tokgöz, Feridun Ergin, Mustafa Tanyeli, Şuayip İşlek, Ahmet Girgin, H.Harun Erçetin, Hayati Çetin, Burhan Keskinkaya, Hüseyin Bilgiç, Suat Kayalı, Zafer Girgin, İsmail Dağcı, Rafet Şanlı, Ayhan Mert, Mustafa Gamsız, M.Telat Çarıkçı ve Mehmet Gül.
Başkan Naci Çarıkçı, “Seçime katılıp oy kullanan üyelerimize teşekkür ediyorum. On iki gurubu da kazandık, çok mutluyuz. Bütün oda üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum ve hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
Seçim sonuçları ise;
Dokuma tekstil sanayi grubu 34–21, Tarımsal ve hayvansal ürünler 99–0, Her türlü inşaat ürünleri, müteahhitlik, mimarlık, mühendislik grubu 98–84, gıda 71–0, Eğitim, Sağlık, İletişim 63–39, Orman Ürünleri, Madencilik, Taşocağı 52–22, Ulaştırma, Depolama 59–6, Elektrik, elektronik( Day. Tük. Mad) 29–11, Motorlu Taşıtlar, Yedek Parça 41-2, Enerji, Ham Petrol, Doğalgaz 37-0, Finans, Sigorta, Sarraflar 46-26, Konaklama ve Yiyecek 44-0 şeklinde oldu. (gk)