Lüleburgaz TSO'da seçime 3 gün kala…

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde oy kullanacak olan Değişim Destek Grubu gazetemizin Lüleburgaz temsilciliğine yaptıkları ziyarette 24 Ocak cumartesi günü yapılacak olan Ticaret ve Sanayi odası meslek grupları seçimlerinde 12 meslek grubunun kendi arasında oy kullanacaklarını belirttiler.

Değişim Destek Grubu adına açıklamalarda bulunan Mehmet Karabirgül her üyenin kendi grubunda oy kullanacağını söyledi.
Karabirgül, Ticaret ve Sanayi Odası’nın görevinin üyelerine ekonomik ve sosyal değişimin getirdiği toplumsal beklentileri ve ihtiyaçlara uygun olarak, hizmetleri iyileştirmek, geliştirmek ve çoğaltmak olduğunu belirtti.
Karabirgül, “Ticaret yaşamında bütün kesimlerin çıkarlarını gözetmek ve dengelemek, güvenli ve barışçıl bir uzlaşı ortamının oluşmasında katkıda bulunmak, iş yaşamındaki yenilikçi yaklaşımları benimseyen yönetim anlayışı ile Güler yüzlü, süratli ve etkin hizmet sunmak, temel politikalar olmalıdır. Bu nedenle Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından yönetimde yer alırsak, Ticaret ve sanayinin kamu yararına uygun olarak gelişmesine çalışılacaktır. Ticaret ve sanayi odası üyelerini ilgilendiren bilgi ve haberler derlenerek ilgililere ulaştırılacak. Elektronik ticaret ve internet ağları konusunda üyelerine yol gösterecek girişimlerde bulunarak, bu konu ile ilgili alt yapı kurulacak ve işletilecektir. Ticaret sahibini ilgilendiren her türlü incelemeler yapılarak bölge içindeki iktisadi, ticari ve sınaî faaliyetlere ait istatistikleri tutarak, piyasa fiyatlarını takip edeceğiz. Uygun iletişim araçlarıyla üyelerimize duyuracağız. Yurtiçi ve yurtdışı fuar ve sergilere katılım sağlamada özen göstereceğiz. Gerekirse üyelerimize bu konuda bilgi ve finans kaynaklarını temin edeceğiz. Üyelerimizden alacağımız maddi ve manevi güçle, yine üyelerimizin faydalanabileceği, çok amaçlı tesislerimizin yapımını projelendirip, hayata geçirilmesine öncelik vereceğiz.
Ticaret Odası yönetimi, belli zamanlarda anketler düzenleyerek üyelerimizin korunması için iş konularında bilgilendireceğiz.
Saydığımız nedenlerden dolayı ‘Değişim Destek Grubu’ olarak oylarınıza talibiz” şeklinde konuştu.
Karabirgül İlkelerinin de; Aktif çalışmak, şeffaf bir yönetim anlayışı, üyelerinin hizmetine yönelik iş ortamı olduğunu belirtti. (gk)